Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umpero · Opublikowano
A tak swoją drogą skoro ten cache robi taką robotę w prockach od AMD to czemu Intel też nie nawali tego cachu w swoich prockach? -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Nie jest dużo, wręcz bym powiedział, że to bardzo dobry wynik! Brat ojca ma wyniki bliżej 7500kWh. Dokładnie nie podam z głowy, ale to było coś wokół tego. Tam jest więcej osób, bo pięć no i podejrzewam, że problemem u niego jest spore podpiwniczenie. Poddasze również ma słabiej ocieplone niż Ty. Naprawdę fajnie to u Ciebie wygląda 👍 -
Przez voltq · Opublikowano
Czyli nie będzie żadnej wojny celnej, zawsze jak coś piszesz to jest odwrotnie trzeba się cieszyć Nie jest to prawdą bo zandberg i Bosak nie byli jeszcze w rządzie więc nie wiadomo co by było gdyby -
Przez dagedy · Opublikowano
Kupiłem kabel Kabel Silver Monkey HDMI 2.1 HD-030SM2-1. O ile w Windows mogę ustawić odświeżanie 240 Hz o tyle w panelu sterownia nvidia max 60. Co moze być przyczyna takiej sytuacji? Na DP 1.4 mogłem bez problemu ustawić 4k 240 hz. -
Przez TmK · Opublikowano
OST z Guardiansów jest boski. Byłem w lekkim szoku gdy odkryłem, że to nie jakaś faktyczna, niszowa kapela z lat 80 a zespół, stworzony tylko na potrzeby gry.
-
-
Aktywni użytkownicy