Silent Hill 2 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
To prawda! Dlatego tak bardzo bawi mnie, że to Ty wczoraj używałeś AI żeby mi odpisać a teraz jeszcze napisałeś bzdurę o napędzie w Nissanie (tę bzdurę o braku rekuperacji). Ale Cię boli -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Po nowym roku zaraz po ces wyjdzie to co teraz produkują lub mają ochotę. Pytanie czy będą ograniczać przy podaży niższej kostek. To nie jest kryzys jakiegoś komponentu tylko linie produkcyjne zawalone przez innych klientów. Pamięci są a drogie bo każdy wietrzy interes przy tym. Z dojściem kupisz za jeszcze dobrą cenę ale już na tym ramie nie wykopiesz nic. Nic się nie zmieniło i ten 9800x3d jakieś paręnaście do ponad 20% w gierkach szybszy od 14900k który ddr4 obsługuje. To w dalszym ciągu 8 rdzeni i 16 wątków pudrowane od x generacji( x3d od 3...). Jednostronne bdie poniżej 400 do dostania. By sobie dozbierać do tych 32gb które jeszcze na lata starczy przy obecnych portach z konsol. Wyjdzie poniżej 10% szybszy 9850x3d to te przyrosty też głowy nie urwą... Ten "kryzys" trwa 2 miesiące i jak patrzy się po ofertach z 2 ręki trochę schodzi powietrze z balonika. -
Przez hwdp43 · Opublikowano
Stare , to chyba ma z 10 lat jak nie wiecej -
Przez marko · Opublikowano
Dla mnie bardziej męczące byłoby robić przerwy co 2 godziny. To jest po prostu za często. Bo to, że będziesz robił często postoje nic nie zmieni. Liczy się łączny czas podróży, gdzie z każdą kolejną godziną człowiek jest bardziej zmęczony samym upływem czasu niż jazdą. Poza tym wydaje mi się, że ta strona liczy długość postojów na podstawie maksymalnego prądu ładowania. Czy tyle uzyskasz z ładowarki? Wątpliwe. Szczerze spodziewałem się 4 ładowań. Jednak jak pokazało mi minimum 5 ładowań, a w trybie "wyważonym" 7, gdzie pomiędzy niektórymi ładowarkami było mniej niż godzina drogi, to sorry. Dealerzy mają absolutną rację, że ostrożnie polecają BEV. PS: Ty zrobiłeś głupotę, że wyjechaliście popołudniu. Nigdy nie jedzie się "na wieczór", gdzie to będzie ledwo połowa trasy -
Przez Pentium D · Opublikowano
Ja chyba w złym miejscu robiłem ten offset napięcia. Wcześniej odejmowałem w polu Actual VRM Core Voltage, teraz odjąłem 100 mV w polu Glogal Core SVID Voltage i wynik to 24678 pkt. Edit: tak, to musiało być to. W złym miejscu odejmowałem bo teraz bez hwinfo w tle pękło 25k -125 mV 24860 pkt i 25159 pkt bez hwinfo. -150 mV 25026 pkt i 25264 pkt bez hwinfo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi