wrobel_krk 888 Opublikowano Czwartek o 14:18 Opublikowano Czwartek o 14:18 W dniu 19.01.2026 o 21:59, duniek napisał(a): dobrze ze mam 100metrow strychu i moze to leżec Żeby się tylko nie zarwał jak 2 tony złomu powynosisz na strych:) Ja np wole na forum dac, za spoko cenę sprzedałem 5800x+b550+32gb ramu tj za 850zl+kw. wiem na OLX i innych dałoby się drożej Ale nie walcze z patologią. Budę bq 802 i zasilacz 860w ten platyna Fractala tez z forum kupiłem z benczmarka akurat
duniek Opublikowano Piątek o 12:14 Opublikowano Piątek o 12:14 (edytowane) 21 godzin temu, wrobel_krk napisał(a): Żeby się tylko nie zarwał jak 2 tony złomu powynosisz na strych:) Ja np wole na forum dac, za spoko cenę sprzedałem 5800x+b550+32gb ramu tj za 850zl+kw. wiem na OLX i innych dałoby się drożej Ale nie walcze z patologią. Budę bq 802 i zasilacz 860w ten platyna Fractala tez z forum kupiłem z benczmarka akurat co ty porownujez nowy sprzet do jakichs gratow moich - am4 i wszystko od 12gen a nawet od 9-10gen idzie bezproblemowo w dodatku w 2025 pozbylem sie 90% złomu ktory zalegał latami, duzo wodnego, stare mobo uszkodzone nawet, kontenery na ln2 itp , wiec im mniej mam tym bardziej mi niezalezy wczoraj złamalem swoja zasade na nie odpisywanie i: 1. klawiatrua za 100zł gosc daje 70, mowie mu ze ok, mam taka drugą bez klawisza jednego ctrl i moge za tyle puscic OK, prosze zdjecia wysylam ale to nie ma klawisza? no przeziez mowilem o tym na poczatku i dlatego moge za 70 puscic a gosc na to ze za dwie daje 120 - taaa czyli nawet mniej niz na poczatku dawał (jedna mi poszla za 89 i pare osob cos tam pisalo wiec zainteresowanie jest i mysle ze pojdzie za tyle a to czy za 3 dni czy za 3 miesiace bez znaczenia) 2. buda 225zł (wystawilem taniej 27 grudnia zeby bylo bez prowizji) Pojdzie za 200? nic nie pisalem tylko zwiekszylem na 265 gosc zainteresowany jestem i czy pojdzie za 250 odpisalem ze pojdzie po czym 24h brak kontaktu obnizylem cene na 250, cos tam jeszcze pisał - nie kupił Edytowane Piątek o 12:17 przez duniek
j4z Opublikowano Piątek o 12:19 Opublikowano Piątek o 12:19 (edytowane) A ja kolumny Heco Aleva 400 utargowałem z 1100zł na 850. Nowe kiedyś bez negocjacji kosztowały 2700-3200zł. Edytowane Piątek o 12:20 przez j4z
Mistrz zakonu Paladynów Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Mam wystawionego rtx 3060 12 gb za 900 zł gościu daje propozycję 500 zł a ja na to "no chyba nie XD" i go zablokowałem Edytowane 13 godzin temu przez Mistrz zakonu Paladynów
j4z Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Moje gratulacje. Dobrze że go nie zwyzywałeś.
copyname Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 23 minuty temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Mam wystawionego rtx 3060 12 gb za 900 zł gościu daje propozycję 500 zł a ja na to "no chyba nie XD" i go zablokowałem może tylko tyle miał w portfelu? zlitowałbyś się nad nim!
Grolshek Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Jeden 500 drugi 900 a karta warta 700. Mogliby się spotkać pośrodku.
j4z Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Może to był wstęp do negocjacji, ale większość tutaj tego nie ogarnia, widzę.
Mistrz zakonu Paladynów Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 6 minut temu, copyname napisał(a): może tylko tyle miał w portfelu? zlitowałbyś się nad nim! Nie masz siana idź do bociana 6 minut temu, Grolshek napisał(a): Jeden 500 drugi 900 a karta warta 700. Mogliby się spotkać pośrodku. W sumie tez racja dopiero co ją wystawiłem zobaczę po weekendzie.
Grolshek Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Teraz, j4z napisał(a): Może to był wstęp do negocjacji, ale większość tutaj tego nie ogarnia, widzę. Akurat w OLX jest prosto: jeśli masz ochotę negocjować do włączasz opcję "do negocjacji".
Yedi Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Mnie spamują na negocjacje - nawet jesli nie mam tego włączonego .. co mnie mocno wk..
Grolshek Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Nie masz siana idź do bociana W sumie tez racja dopiero co ją wystawiłem zobaczę po weekendzie. Warta jest DLA MNIE 700 a generalnie to warta jest dokładnie tyle ile ktoś za nią zapłaci. Takie prawo handlu. Jak sprzedasz za 900 to Twój zysk. Ja kupiłem potężnego 3070 Megalodona za 900 tak że tego... Edytowane 12 godzin temu przez Grolshek
j4z Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Dużo ludzi jest skorych do negocjacji mimo niezaznaczonej tej opcji, bo ta opcja jest bzurą. Z góry pokazujesz, że chcesz mniej, niż tyle, za ile wystawiłeś. Edytowane 12 godzin temu przez j4z
Grolshek Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Teraz, j4z napisał(a): Dużo ludzi jest skorych do negocjacji mimo niezaznaczonej tej opcji. To wtedy dopiero jest opcja blokuj.
j4z Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Grolshek napisał(a): To wtedy dopiero jest opcja blokuj. Chodzi mi o tych, co wystawiają. Edytowane 12 godzin temu przez j4z
Grolshek Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 2 minuty temu, j4z napisał(a): Chodzi mi o tych co wystawiają. Aaaa no to już na to nic nie poradzę. Handel to temat rzeka.
j4z Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Jaka tam rzeka. Wystarczy trochę kultury, to radzę.
nozownikzberlina Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 58 minut temu, Grolshek napisał(a): Jeden 500 drugi 900 a karta warta 700. Mogliby się spotkać pośrodku. z ciekawości wszedłem na olx i jest pełno za 900~ (nawet jacyś wariaci po 1000+ wystawiają), więc pewnie tym się kierował użytkownik natomiast no za tyle to po prostu nigdy nie sprzeda, te 700 to jeszcze pewnie ktoś da, widziałem ze dwie sztuki (jednak jest więcej) za tyle Edytowane 11 godzin temu przez nozownikzberlina
copyname Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 20 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): z ciekawości wszedłem na olx i jest pełno za 900~ (nawet jacyś wariaci po 1000+ wystawiają), więc pewnie tym się kierował użytkownik natomiast no za tyle to po prostu nigdy nie sprzeda, te 700 to jeszcze pewnie ktoś da, widziałem ze dwie sztuki (jednak jest więcej) za tyle wystarczy poczekać i lada chwila karta będzie warta 900. Ceny idą w górę
Grolshek Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 47 minut temu, copyname napisał(a): wystarczy poczekać i lada chwila karta będzie warta 900. Ceny idą w górę Za chwile to Nvidia wznowi tą kartę za 1200 nówkę i wtedy używki polecą jeszcze bardziej.
Elvis79 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W dniu 19.01.2026 o 15:33, zakk87 napisał(a): Nie zobaczysz już ani kasy ani karty. Napisz mu żeby odesłał ale nagraj otwarcie paczki i oby tam był nr seryjny zgodny z Twoim. Na szczęście myliłeś się 😉 Właśnie dostałem info z olx, że typa zgłoszenie rozpatrzyli negatywnie i wysyłają mi kasę 🙂
Pentium D Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie dałem rady, osoba ta zawiesiła mi kółko choć próbowałem wyjaśnić, ale w czasie pisania odpowiedzi złożył taką propozycję na zestaw, że stwierdziłem że szkoda tracić czasu.
Rekomendowane odpowiedzi