Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Rząd mógł to lepiej rozegrać ale jak zwykle u nich zawsze coś odwalą. Wystarczyło zrobić jawną listę a nie wszystko ukrywać, teraz pisiory mają już narracje. A druga sprawa po co cholery Niemiecki ambasador dostał zezwolenie na uczestniczenie w obradach sejmu?. I jeszcze wrzucał na X swoje opinie o procesowanym SAFE, przecież to było złoto dla pisiorów i konfokacapów. Z namiestnikiem Rose dobrze szło to koalicja musiała pozwolić na wizytę Niemieckiego namiestnika?. -
Przez DrLecture · Opublikowano
Jakim kurwa cudem 10 min - jak Ci jeden timing nie siądzie i ten akurat crashuje, a pozornie jest najmniej podejrzany, czy napięcie nie ogarnia a rzeźbisz w timingach.… te same resety to jest ładne parę minut - nie ma bata ustawić ramu w godzinę, a nie 10 min -
Przez wallec · Opublikowano
Już tak "snoobizm" wjechał, że wyników sensu optymalizacji platformy am5 trzeba szukać w temacie o Arrow Lake. ~10% do ugrania co pozwala zbliżyc się do 144hz lock Powtarzam, za pół roku, w temacie o Nova Lake będzie festiwal postów o ustawianiu ramu, napięć imc, kontrolerów, timingów, częstotliwości 8000-10000 i będą je pisać te same osoby dla których to bezsens pomimo, że nawet na am5 dają wzrosty -
Przez DrLecture · Opublikowano
Najlepszy argument - nie mamy o czym gadać bo ja i tak wiem lepiej - zostawmy to po prostu jak jest i tak - masz rację - nie mam o czym rozmawiać Nie jest warte „materialnie” - ale jak chcesz coś poznać i zrozumieć to pomimo, że ai Ci sporo wytłumaczy zależności i zasady działania, to i tak jest frajda jak coś działa, a nie powinno, albo jednak jeszcze trochę z jakiegoś timingu wyciśniesz co da nie 5, a 1 fps - po prostu hobby. Możesz mieć frajdę ze złapanego na wędkę suma 20 kg… do jedzenia się nie nadaje, ale złapałeś - tu ta sama zasada
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi