Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
czy coś takiego jest dobre na spacery po lodzie, zmrożonym śniegu? bo ledwo szedłem w normalnych butach https://allegro.pl/oferta/raczki-na-buty-kolce-antyposlizgowe-lancuchy-38-45-nakladki-turystyczne-lod-14980569363?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=ODhhY2U3Y2EtYjhlYi00ZjAzLThjMTItMDkzMWQzMTNlM2RiAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=07630cd7-b0e8-40af-b961-c60c0dc9d28a -
Przez Cappucino · Opublikowano
W nocy, także w dzień możesz spokojnie lecieć. -
Przez Art385 · Opublikowano
No i tak zrobiłem jutro odbieram białą Light Base 900 FX szkoda tylko, że mieści jeden HDD bez DLC ale w sumie AMD naprawiło biosy i mogę korzystać z kopiarki dysków na usb bez resetowania biosa i ogólnej dramy z uruchamianiem kompa a i windows już nie dostaje randomowo BSOD jak odkryje, że dyski mają jedno ID ale będę miał fajne akwarium. -
Przez Brodaczze · Opublikowano
Cześć, bez zbędnego lania wody - stary PC z RTX 3070 wysłużył swoje i potrzebuje nowy sprzęt głównie do gier tylko tym razem w białym kolorze. Część podzespołów posiadam już zamówionych są to: - AMD Ryzen 7 9800X3D -Asus RTX 5070 Ti TUF GAMING WHITE OC -Asus ROG STRIX B850-A GAMING WIFI (Nie widziałem sensu dopłacania do wersji X870) -Lian Li 011 Dynamic Evo RGB White -Monitor z poprzedniego zestawu tj. Samsung Odyssey G7 32' 240hz myślę, że jeszcze się nada na obecną serię I to wszystko co posiadam, jeśli chodzi o RAM to zależy mi na bezproblemowych i szybkich pamięciach, słyszałem wiele pozytywnych opinii o Lexar Ares Gen 2 DDR5 CL28 6000MHz 2x16GB jednak nie do końca wiem czy będą dobrze śmigać na płycie, podobno tak. Dysk SSD jakiś 2TB również w miarę szybki - co do zasilacza to nie musi być biały, wystarczy aby był dobry i cichy. Zależy mi na chłodzeniu AIO myślałem nad Arctic ale do tej konfiguracji to nie mam pojęcia co będzie lepsze 360 czy 420 (i aby się zmieściło wiadomo) + klasyczne wiatraczki do budy też od Arctica mogą być , z góry dziękuje za pomoc i dobrego dnia bądź nocy życzę! -
Przez Send1N · Opublikowano
Będziesz potrzebował wchodzić codziennie regularnie do biosu że ma to dla ciebie takie znaczenie? jak już przestaniesz grzebać w biosie to wyłącz csm z powrotem jeżeli ci przeszkadza to info i po problemie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi