Spychcio 802 Opublikowano 17 Września Autor Opublikowano 17 Września Nareszcie się doczekałem Buffa na FireBalla więc w tym sezonie wybieram Czarodzieja i robię pod to własny build:)) Byle do 23.09 1
Dominix 405 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) Ja czekalem na nowy sezon a jutro na kregle ide wiec dopiero od srody sie zacznie farma Powrot do barba w tym sezonie. Edytowane 22 Września przez Dominix
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Sadzac po aktywnosci w temacie tlumy wala dzwiami i oknami na nowy sezon D4 2
pijoter100 32 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 1h pograne, jeszcze 2h w piątek, godzinka w niedzielę i czekanie do kolejnego sezonu 2
Spychcio 802 Opublikowano 26 Września Autor Opublikowano 26 Września Jak dla mnie najlepszy sezon od premiery, bardzo przyjemna farma. Obecnie 144 paragon i lecę dalej. Chaos armory wnoszą sporo nowości względem robienia sobie buildu (a robię go zawsze sam)
wrobel_krk 851 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Jak się sezon poe2 znudzi to sprawdzę ale nie sądzę że wciągnie. Hordy są zmienione w tym sezonie? Dla mnie najlepszy był sezon hord.
Brolly 762 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września (edytowane) Koniec S10 wypada na 11 grudnia czyli game awards (zapowiedź dodatku i paladyna ) , S11 będzie wielki z wielkim PTR oraz zmianami w itemizacji. BTW pormki na D4 i dodatek są jak ktoś by chciał. Edytowane 26 Września przez Brolly 3
Dominix 405 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) Hey folks https://news.blizzard.com/en-us/article/24240393/join-the-next-sanctuary-sitdown https://news.blizzard.com/en-us/article/24243142/sanctuary-ignites-with-itemization-systems-changes Edytowane 16 Października przez Dominix 1
Brolly 762 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) Ogień z dupy będzie S11, Raxx itd muszą zrobić no life PTR aby bylo w uj feedbacku. Ja 11 grudnia będę na kiblu oglądał game awarads jak wleci zapowiedź nowego dodatku i paladyna Edytowane 16 Października przez Brolly 1
pijoter100 32 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Dobre tłumaczenie raxxa na PL
galakty 3 318 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października W dniu 26.09.2025 o 15:21, Brolly napisał(a): zmianami w itemizacji ZNOWU? A będzie już dobra i końcowa czy za rok znowu zmiany bo jest słabo?
Dominix 405 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października To zależy kto na to patrzy Ja standardowo olewam ptr, czekam na sezon i gram kolejny. W końcu dodadzą laderbordy, będzie szansa powalczyć o top 1000 czy może wyżej na hc.
wrobel_krk 851 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Ja w ten pół dnia może pograłem, czekam na solidne zmiany
Brolly 762 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 3 godziny temu, pijoter100 napisał(a): Dobre tłumaczenie raxxa na PL Trzeba czekać na film Kondysa, pewnie dziś wstawi.
Brolly 762 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) @pijoter100 włala : Edytowane 17 Października przez Brolly 1
Brolly 762 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Będzie ciekawie Raxx będzie rozmawiał na live z dwoma devami i będzie mógł pytać o WSZYSTKO
Dominix 405 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Ale nie znaczy że na wszystko odpowiedzą albo w sposób jaki by chciał. Jak będę miał możliwość to zobaczę, ale pewnie zrobi podsumowanie.
Brolly 762 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 1 godzinę temu, Dominix napisał(a): Ale nie znaczy że na wszystko odpowiedzą albo w sposób jaki by chciał. Jak będę miał możliwość to zobaczę, ale pewnie zrobi podsumowanie. Wiadomo że o dodatek i paladyna będzie wymijająco co znaczy że na zakręcie, ale ma pytać dużo o takie aktualnie ważne rzeczy jak endgame, to co jest teraz do s11 na PTR, może o drzewko skilów itd.
Brolly 762 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 4 godziny temu, Pablloo napisał(a): Masakra, co oni robią z tą grą? S11 najwcześniej wypada w okolicy 11 grudnia a może chwile później nawet, wezmą teraz ten feedback i możliwe że za tydzień dwa dadzą drugi PTR tak już kiedyś było.
galakty 3 318 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 5 godzin temu, Pablloo napisał(a): Masakra, co oni robią z tą grą? Coś nowego? OD początku D4 jest słabe
Rekomendowane odpowiedzi