Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OOo, zaskoczyliście mnie stwierdzeniem, że ta misja jest mega ciekawa. U mnie to wyglądało tak:

Spoiler

Ja nie robiłem mu jakoś specjalnie lekarstwa, po prostu jak byłem u jakiegoś skryby to znokautowałem go i okradłem pokój a tam była gotowa mikstura. Potem po prostu poszedłem do Tomasza i chyba tej babce to dałem. Ot cały quest, czy pominąłem coś ? :E  bo szczerze piszecie, że fajne a ja już tego w ogóle nie pamiętałem bo tak szybkie i proste.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Slayer napisał(a):

OOo, zaskoczyliście mnie stwierdzeniem, że ta misja jest mega ciekawa. U mnie to wyglądało tak:

Ukryj zawartość

Ja nie robiłem mu jakoś specjalnie lekarstwa, po prostu jak byłem u jakiegoś skryby to znokautowałem go i okradłem pokój a tam była gotowa mikstura. Potem po prostu poszedłem do Tomasza i chyba tej babce to dałem. Ot cały quest, czy pominąłem coś ? :E  bo szczerze piszecie, że fajne a ja już tego w ogóle nie pamiętałem bo tak szybkie i proste.

Musiałeś być dopakowany w złodziejstwie bo tam były sama skrzynie Trudne lub Bardzo trudne.

Ja tam się trochę nalatałem i była fajnie akcentowana presja czasu.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Slayer napisał(a):

Skradanie, włamywanie, rozmowa z Katarzyną, powrót. Dla mnie to było ciekawe ;) 

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Musiałeś być dopakowany w złodziejstwie bo tam były sama skrzynie Trudne lub Bardzo trudne.

Ja tam się trochę nalatałem i była fajnie akcentowana presja czasu.

Dobra to już wiem wszystko ;)

• Like 1
Opublikowano

Nie zgadałem do wątku bo nie chce sobie robic spoilerów ale dwa pytanka, czy jak kupię zwykla wersję to moge ja ulepszyć do golda na steamie? Drugie, to tego murzyna to jakas mądrze i logicznie wyjaśnili jak się on tam znalazł? 

• Like 1
Opublikowano

Kup odrazu gold na steam , najlepiej sprzedać jakieś naklejki skiny czy broń z innych gier i masz grre za "darmo"

Tak murzyn jest logicznie wyjaśniony, wg mnie mogli dodać mu też jakiś towarzyszy pomocników czy służących bo jeden to dziwnie wygląda

Opublikowano
6 minut temu, voltq napisał(a):

Kup odrazu gold na steam , najlepiej sprzedać jakieś naklejki skiny czy broń z innych gier i masz grre za "darmo"

Tak murzyn jest logicznie wyjaśniony, wg mnie mogli dodać mu też jakiś towarzyszy pomocników czy służących bo jeden to dziwnie wygląda

Ja nie wiem czy mam takie rzeczy nawet z innych gier :D muszę to obczaić, dzięki za podpowiedź. 

Ale jak to ma służącego czy tam pomocnika? To niedosc ze dali murzyna do średniowiecznych Czech to jeszcze murzyn ma wlasnego murzyna? Plantatorzy bawaleny z Luizjany sie w grobie przewracają :E

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, Godlike napisał(a):

Drugie, to tego murzyna to jakas mądrze i logicznie wyjaśnili jak się on tam znalazł? 

Lepiej niż Driady z Brooklynu w serialu Wiedźmina.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Godlike napisał(a):

Ja nie wiem czy mam takie rzeczy nawet z innych gier :D muszę to obczaić, dzięki za podpowiedź. 

Ale jak to ma służącego czy tam pomocnika? To niedosc ze dali murzyna do średniowiecznych Czech to jeszcze murzyn ma wlasnego murzyna? Plantatorzy bawaleny z Luizjany sie w grobie przewracają :E

Towarzysz lub służący to nie niewolnik , w tym co on robi nie będę spoilerowal ,  akurat przydała by mi się pomóc i było by to bardzo logiczne 

Edit robię zadania poboczne o aktywności, myślę sobie że to już koniec a tu się kolejne pojawiają 

Ponad 200h napewno będę miał w tej grze

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

Ponoć w jedynce w jednym z DLC budowaliśmy swoją wioskę czy coś w ten deseń. Tu będziemy mieli za to DLC z rozwojem swojej kuźni. Nie popisali się.

Edytowane przez skypan
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, Godlike napisał(a):

Nie zgadałem do wątku bo nie chce sobie robic spoilerów ale dwa pytanka, czy jak kupię zwykla wersję to moge ja ulepszyć do golda na steamie? Drugie, to tego murzyna to jakas mądrze i logicznie wyjaśnili jak się on tam znalazł? 

Jest wciśnięty na siłę  do fabuły i równie dobrze kto inny mógł go zastąpić.

Jako jakaś poboczna postać ok,jako postać fabularna tylko po to by się nie czepialí

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Dużo zadań jest zbugowanych w ten sposób że pomimo jego wykonania nadal pokazuje się żółta gwiazdka

Jedna aktywność jak narazie jest nie do ukończenia 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
4 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Jest wciśnięty na siłę  do fabuły i równie dobrze kto inny mógł go zastąpić.

Jako jakaś poboczna postać ok,jako postać fabularna tylko po to by się nie czepialí

Jak to żeby sie nie czepiali? Ja sie czepiam ze on tam w ogóle jest :E

• Haha 1
Opublikowano

Sam nie wiem? Gram, gram i chyba KCD1 bardziej mi siadło od strony fabuły 🤔

7 godzin temu, skypan napisał(a):

Ponoć w jedynce w jednym z DLC budowaliśmy swoją wioskę czy coś w ten deseń. Tu będziemy mieli za to DLC z rozwojem swojej kuźni. Nie popisali się.

Zgadzam się 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Zacząłem drugą mapę i powiem szczerze, że jakoś gra zaczęła mnie męczyć.

Chyba chodzi o fabułę, jest nudna i już to gdzieś widziałem (w jedynce). Do tego Ptaszek który na początku był zabawny teraz jest irytujący jak diabli. Jak mam z nim rozmawiać to ochota na pominięcie dialogów jest sroga. 

Spojlerów nie chcę robić, ale cała ta akcja ze stronami kto zły, a kto dobry mnie nie jara.

Opublikowano (edytowane)

Druga mapa to latanie od punktu do punktu. Nuda straszna. Ze 3 misje może są tam dobre.

Bieda ten silnik jak w filmikach wielka armii a w grze max 15 wojaków:E

Godzinę temu, Godlike napisał(a):

Jak to żeby sie nie czepiali? Ja sie czepiam ze on tam w ogóle jest :E

No tak jak w Stalkerze 2 dali dwóch bo w 1 nie było:E

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano

Zazdroszcze Wam ze macie tyle czasu na grania. Ja w tyg mam dziennie moze 1 max 2 h. Czasem tylko przejde z miejsca na miejsce, zkims zagadm i musze konczyc xD Moze w weekend troche dluzej w koncu pogram. Fabuly nawet nie liznalem i na samych pobocznych mam juz 16h :E

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Bieda ten silnik jak w filmikach wielka armii a w grze max 15 wojaków:E

Noooo walki są mega słabe... Filmik z oblężeniem, 50 chłopa idzie, a tu walczysz 3vs3, maksymalnie 4vs4 :E 

Dużo lepiej wypadają skradanki, mimo że ich nie lubię zazwyczaj. Myślałem że w dwójce te oblężenia i walki usprawnią, a tu dalej to samo :kupa: 

Gra i tak jest super, ale raczej dlatego że dziś wychodzi sam chłam i po prostu KCD2 jest dobrą produkcją. Ale jak ktoś ograł jedynkę więcej niż jeden raz to szybko się znudzi.

Edytowane przez galakty
  • Upvote 3