Dongiel od pada MSI GC30 V2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bbandi · Opublikowano
Ciekawy artykuł, emeryt kupił sobie roczne używane Audi w salonie z programu Audi select za 127k zł - wyselekcjonowany rodzynek okazał się .... trupem po szkodzie całkowitej w Niemczech, teraz buja się po urzędachbo nie wolno mu się poruszać nim po drogach https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-emeryt-kupil-w-salonie-bezwypadkowe-audi-dostal-zlom-za-127,nId,22614883 -
Przez Badalamann · Opublikowano
@MaxaM Znaczy w lutym akurat odbiła więcej terenu niż straciła, ale to już prawie upadek! -
Przez Jaycob · Opublikowano
No nie jestem zaskoczony, mówię tylko, jak jest. Wiem, że to klasyk i ma swoje lata, ale fakt jest taki, że wbijasz 90 lvl, składasz eq i nagle orientujesz się, że gra nie ma ci już nic do zaoferowania, bo czyścisz Piekło bez problemu, każdego kładziesz na hita, a potwory się nie skalują itd. Co to dalej robić? Zwiększać dalej poziom, aby być jeszcze bardziej OP? Można sobie max postać z perfect przedmiotami typu +20 life, ale to sensu nie ma.;) -
Przez Badalamann · Opublikowano
@VRman Jak pisałem, liczę że zyska więcej niż jedna osoba. Czy to juz po tym wyroku czy kolejnych, ale to duży krok w dobrą stronę.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi