Karro 41 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dziwne ,u mnie ok a dotykając zupełnie zimne. Może obudowa szczupaczek i kabel dotyka
CryptTM 47 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Panowie, wie ktoś ile gwarancji mają karty PNY na naszym rynku? Bo na stronie producenta nie ma o tym mowy, a jeden sprzedawca pisze 24mc, drugi 36mc - to jak w końcu, wie ktoś? Chodzi konkretnie o model 4060 (komp z Ryśkiem 3600 i FHD).
CryptTM 47 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Tak właśnie grzebię w informacjach i właśnie znalazłem info - NA DOLE STRONY - nosz qwa, najlepiej jakby w ogóle wrzucili w jakieś pod-menu, zamiast po prostu, jak ludzie , wrzucić w dane techniczne w tabelkę ;/ Edit: PNY RTX 4060 XLR8 czy Asus DUAL EVO 4060? Edytowane 2 godziny temu przez CryptTM
Kadajo 333 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, cichy45 napisał(a): Dzisiaj po kilku dniach od montażu PC w nowej obudowie postanowiłem się znowu przyjrzeć wtyczce i proszę bardzo. Wsadzona była dobrze, kliknięcie było i równo siedziała. Ale widać cykle termiczne i sama waga kabla spowodowały poluzowanie się. Minimalne, ale jednak - wtyczki mogą się luzować same. Po lewej jak się poluzowało, po prawej poprawiona. Pisałem jeszcze na labie, żeby co jakiś czas sprawdzać to złącze, bo ten standard to jest taka fuszera ze głowa mała. 3
Devils1100 2 Opublikowano 1 minutę temu Opublikowano 1 minutę temu 2 godziny temu, CryptTM napisał(a): Tak właśnie grzebię w informacjach i właśnie znalazłem info - NA DOLE STRONY - nosz qwa, najlepiej jakby w ogóle wrzucili w jakieś pod-menu, zamiast po prostu, jak ludzie , wrzucić w dane techniczne w tabelkę ;/ Edit: PNY RTX 4060 XLR8 czy Asus DUAL EVO 4060? Asus Dual😉
Rekomendowane odpowiedzi