Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

A co pisałem? Realnie to będzie jesień :) Odin naucz się w końcu angielskiego. 

Jeśli tekstu będzie 3x więcej niż w Remaku, to jesień będzie niemożliwa do osiągnięcia.

• Sad 1
Opublikowano
4 minuty temu, Robinbalamb napisał(a):

Jeśli tekstu będzie 3x więcej niż w Remaku, to jesień będzie niemożliwa do osiągnięcia.

Kilka osób tutaj zdecydowanie poczeka, bo oni zdecydowanie do not understand anything po angielsku. Ograłem Remake na Waszym świetnym spolszczeniu, a z Rebirth nie dam rady czekać dłużej, szczególnie że akurat wpadnie nowe GPU. 

Opublikowano
35 minut temu, ODIN85 napisał(a):

A nie mieliście już tłumaczyć od tego co jest na Ps5?

Ale jak? Na kartce? Czy ręcznie wszystko przepisywać? Z PS5 nie wyciągniesz tekstu, jeśli nie jesteś deweloperem. Poza tym nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie zmarnowałbym cały rok wieczorów i weekendów, żeby się okazało, że np. Square tak zabezpieczyło grę, że nie da się jej wcale zmodyfikować.

• Thanks 1
Opublikowano

https://www.ppe.pl/publicystyka/361050/final-fantasy-vii-gra-ktora-wypromowala-jrpg.html

W dniu 9.01.2025 o 08:45, Kaczkofan napisał(a):

Będzie grane :) Kupiłem na PC pakiet (Remake + Rebirth) na promocji w grudniu, jestem w połowie Remake, do 23.01. zdążę :) Oby obraz był nieco lepszy w kontynuacji, bo Remake w 2560x1440 na PC jest strasznie rozmyty, dopiero jak ustawiam 4k - a więc powyżej natywnej rozdziałki mojego monitora - jest wtedy ok, ale nie zawsze 120fps trzyma ;) 

Polecam obejrzeć sobie jeszcze film 

br-11134207-7r98o-lyr5k50527gh86.jpg

W dniu 9.01.2025 o 08:56, Art385 napisał(a):

FF7 w 4k ultra prawdopodobnie mnie poskłada jak leżak turystyczny raz, że remake ogrywałem na prosiaczku a gra momentami wyglądała tragicznie i nie widziałem na PC a dwa to bardzo mój setting. :)

W dniu 9.01.2025 o 18:51, Reddzik napisał(a):

Fajny trailer, ja chcę nową grafę dla tej gry :plz: jak to wygląda ostro na tym trailerze, jakbym widział 4k a na PS5 miał 360p.

Zainstaluję, zobaczę jak wygląda i działa na moim RTX jak nie podoła to cóż, poczeka na lepsze czasy. Nie chcę sobie psuć gry gorszą jakością, a ta gra to jedyna w swoim rodzaju i musi być "perfect"

Screenshot-20250112-093304-Samsung-Inter

Opublikowano

No wiem, ale ja piszę o obecnej karcie graficznej, która nie podoła tym zmianom ze względu na brak vram... 8gb. Więc nie wiem czy będę grać. Na PS5 wygląda fatalnie, nie mogę się przyzwyczaić, próbowałem, kupiłem grę ale bez wyostrzania to jest beznadziejne, to chyba coś podobnego do tego co było z RDR2 gdzie TAA waliło blurem a tu jest jeszcze gorzej, na oprawę nie narzekam, zresztą ciężko jest też coś zobaczyć mając taką mgłę przed sobą i to gram na monitorze 1440p.

Opublikowano
3 godziny temu, Reddzik napisał(a):

W lepszej jakości

Czy tylko ja mam takie wrażenie że między rekomendowanymi a ultra różnice ciężko wyłapać 😅?

Jeszcze 7 dni i będzie można ograć przed Kingdom Come Deliverance 2 :glodny:

Opublikowano
54 minuty temu, azgan napisał(a):

Czy tylko ja mam takie wrażenie że między rekomendowanymi a ultra różnice ciężko wyłapać 😅?

Co do jakości trzeba będzie sprawdzić jaka jest różnica, zapewne ktoś to zrobi na necie, ale samemu też się sprawdzi, oby tylko te 8gb vram za bardzo nie zaniżyło mi możliwość wyboru ustawień graficznych.