Kwestia czasu i starzy labowi siedzący tu dla moto, dla dyskusji o wszystkim i niczym odejdą. Mnie trzyma góra, bo siedzę w sprzęcie, ale pewnie gdybym właśnie siedział dla moto, to poszedłbym w ślady Berga.
@RaViV Ten ekstraktor do wypinania z wtyczek pinów
jak klamry lite nasuwasz na wiązki co ma Iksmodiw to polecam...
mam go 10 lat i nie zdołałem popsuć więc jest to rzetelny produkt.
https://modding.bit-tech.pl/sklep/pl/ekstraktory/452-ekstraktor-molex-do-zlacz-atx-i-vga-.html
OFC są tańsze chińskie wynalazki tego rodzaju w sklepach i na Aliexpress
lecz czy warto chininę kupować to niech każdy sam oceni.
EDIT:
Nie wiem co ostatecznie wybrałeś i piszę o opcji maximum czyli alu klamrach obejmujących kable nie o grzebieniach.
Skończyłem Wo Long. Oceniam ten tytuł na 6/10, jest to jeden ze słabszych "soulslike". Oprawa wizualna mocno średnia, chyba nawet słabsza niż w Nioh. Bohaterowie nudni, fabuły nie zarejestrowałem (oczywiście jest ale nie skupiałem się na przerywnikach). Jest to jeden z łatwiejszych tytułów, właściwie tylko 4 bossów sprawiło mi trudność: Lu Bu, taki husarz co spamował obszarowo elektrycznością, przedostatni boss (w drugiej fazie) i ostatni był nawet wymagający (trzeba było cały czas blokować, bo był bardzo agresywny). Poziom trudności jest skaczący. Najtrudniejszy boss (Lu Bu) pojawia się tak w połowie gry, a później trafiamy jeszcze raz na niego w demonicznej formie i kładziemy go za pierwszym razem. Większość bossów padała za pierwszym podejściem.
Teraz czas na Pająka nr 2 i Warhammer 40,000: Space Marine 2 (jeśli plotka się sprawdzi i tytuł trafi do ps plusa extra).
Rekomendowane odpowiedzi