Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Sorry ale wystarczy zagrac - polecam zamiast oglądac yti zachwycone kr0mki chleba, ktrochch opinia za kasę jest guzik warta.   Serowanie, menu, layouty - budowa map to wszystko zajeżdża za bardzo tanim dziadostwem dla casuali. Jak to miał być pogromca bfa to trochę im nie wyszło. 

No wystarczy napisać że gra ci się nie podoba i ok ale komentarze nt YT sobie daruj bo ja w to grałem w testach jak jescze o tej grze nie wiedziałeś 🤣 I nikt nigdy nie pisał o pogromcy bfa także to tylko twój wymysł.

9 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Nie ma żadnych afer? + parę miesięcy temu było również kręcenie małysza o  podpierdol..e  animacjez coda, ale fakt nie ma afer :E

https://mp1st.com/news/delta-force-caught-using-battlefield-2042-art-for-marketing-devs-apologize-and-investigating-incident

Nie takie pierdoly miałem na myśli , tylko związane konkretnie z grą i stanem gry, które potrafią być technicznymi crapami na premierę. Żeby każda gra miała tak udany start ;) 

Opublikowano
19 minut temu, galakty napisał(a):

To nie miał być pogromca BF, tylko te durnoty z YT pokroju Mestre i kromek clickbaity takimi tytułami robili :E 

Teraz widać kto ogląda YT i powtarza te bzdury 🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Jsne, co najwyzej jak grasz na mapie 5 na 5 to moze przypominac coda 6 na 6 ;)Reszta to wymysly ludzii i dziwne porownania. A przypomne, ze to BF czerpie inspiracje z delty, a nie na odwrot  :D Jestem ciekawy czy ci sami ludzie potrafia napisac odrozniajce konkrety miedzy tymi grami poza frzesami ;)

No tak, jasne. Bo COD to musi byc zamknieta mapa 20x20m i wio? Mowie o gunplay i movement, znacznie blizej mu do COD niz BF. 

Ten nowy Delta force kompletnie nie przypomina starego. 

3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Teraz widać kto ogląda YT i powtarza te bzdury 🤣

No wlasnie, kto? Bo to na kazdej stronie przeciez pisza, godny nastepna bf, lepsza wersja Bf 2042. Bullshit i tyle. Non stop nawiazywanie do BF zeby zachecic do gry. Szczegolnie nagminne u gadajacych pajacow na YT.

Opublikowano
Teraz, Joloxx9 napisał(a):

Ten nowy Delta force kompletnie nie przypomina starego. 

Zgodzę się ale po prostu przez wiele lat była mała różnorodność gier i tak naprawdę cod/bf i długo długo nic. Teraz każda nowa grę ludzie porównują do nich i nie ma nic w tym złego. Mi po graniu w coda ciężko jest przerzucić się na inną grę fps ponieważ w głowie i przyzwyczajeniach ciągle siedzi model strzelania z jednej gry. Tak naprawdę do każdej gry trzeba uczyć się strzelania na nowo. Ja w delta czekam na tryb BR bardzo  to jedyny tryb, który mnie nie nudzi. Liczę też mocno na BR w nowym bfie.

Opublikowano
7 minut temu, Phoenix. napisał(a):

No wystarczy napisać że gra ci się nie podoba i ok ale komentarze nt YT sobie daruj bo ja w to grałem w testach jak jescze o tej grze nie wiedziałeś 🤣 I nikt nigdy nie pisał o pogromcy bfa także to tylko twój wymysł.

Rowniez w to gralem juz hoho temu i od poczatku wszyscy porownywali do BF wiec nie jest to tylko jego wymysl.

Teraz, Phoenix. napisał(a):

Teraz każda nowa grę ludzie porównują do nich i nie ma nic w tym złego.

I tu wlasnie jest problem, porownywac mozna, ale jak non stop sie slyszy, ze to nowy lepszy BF to mi sie rzygac chce. Bo to nie jest porownanie, tylko proba wcisniecia innej gry w miejsce BF. 

Gdzie jak sam pogralem to byla mega lipa, wygladalo to jakby menu etc skopiowali z BF'a a gameplay rodem z COD'a. BF stal udzwiekowieniem, ktore tutaj bylo tragiczne. 

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Ile razy na labie wrzucałeś filmiki od mestre.. Hipokryzja i dwubiegonówka jak nic :E 

Ale co ma wspólnego wrzucenie filmu przeze mnie? Z tym że to ty powtarzasz te głupoty? Nic. To ty jak widać się naoglądałeś o pogromcy bfa i powtarzasz te bzdury, nie ja ;)  A znaczenia słowa hipokryzja to proponuję użyć słownika i sprawdzić co to znaczy 🤣 Bo jak widać skończyły się argumenty to zaczynasz pajacować.

6 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Rowniez w to gralem juz hoho temu i od poczatku wszyscy porownywali do BF wiec nie jest to tylko jego wymysl.

Tak jak pisalem na rynku wiele lat tylko bf i cod wiec ludzie porównują do tego co im wygodne. 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
1 minutę temu, Phoenix. napisał(a):

Tak jak pisalem na rynku wiele lat tylko bf i cod wiec ludzie porównują do tego co im wygodne. 

Mi nie chodzi tylko i teksty, ze niby to ma byc "nastepca" BF, do porowywania nie mam nic. Tylko ludzie zaczynaja pieprzyc juz takie glupoty, ze glowa mala. 

Opublikowano (edytowane)

No cóż, nigdy nikomu nie dogodzisz, tutaj chociaż masz grę za free i możliwość przetestowania. Gorzej mają ci co kupuja grę na premierę za 300-500zl tak jak kolega @dawidoxx i wychodzi klapa z takiego bfa ;) 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
7 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Mi nie chodzi tylko i teksty, ze niby to ma byc "nastepca" BF, do porowywania nie mam nic. Tylko ludzie zaczynaja pieprzyc juz takie glupoty, ze glowa mala. 

Na koniec dodam, ze ludzie maja problem z odnlezieniem sie w nowych grach, jesli niejest to cod lub bf to nagle gra nie "siedzi", jesli jest podobnie do coda lub bfa to tez jest problem bo "podobne", a przeciez kazda gra ma po prostu swoj unikalny styl i to jest duzy problem, ze zawsze beda te porownania, kotre nigdy w zdna strone ni dobrego nie przynosza ;)

Opublikowano (edytowane)

Swoją drogą, to ja się dowiedziałem dzisiaj, że tu single jest i to na ue5 🤣

Ciekawi mnie czy UE 5 traversal stutter jest w pakiecie 

Edytowane przez Joloxx9
Opublikowano

Słaba ta gierka. Poruszanie to drewno a jazda pojazdem to dno totalne. Dla mnie totalny kicz i pomieszanie z poplątaniem. Rozgrywka maksymalnie do bólu arcadowa. Udźwiękowienie  też słabe, płytkie jak by faktycznie żywcem wzięte z mobile. Jedyny plus to model FTP. Leci z dysku ten szajs.

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Odpaliłem to pierwszy raz, nie miałem żadnego problemu z anticheatem. Gra działa bardzo dobrze, nie jest tragicznie, ale sam feeling jest bardzo słaby przypomina mi nasze rodzime WW3, nie jestem też ekspertem od strzelanek multi, ale tak mi się wrzuciło w oczy, od razu pomyślałem, żeby zainstalować BF2042 bo będzie lepszą grą niż ta darmowa Delta Force, z drugiej strony i tak gram od święta, to szkoda miejsca xD Na pewno daleko gierce do coda czy do BF.

edit
Zastanawia mnie co mi zjada vram, bo gra pokazuje, że mam jej ponad 6.4GB do wykorzystania, odinstalowałem nvidię app dla testu ale za dużo nie ubyło. Praktycznie brakuje przeszło 1GB, czyli nie mam 8gb vram na karcie :wariat:
A potem dziw, że zapchany vram w Stalkerze 2, jak tego vramu jest dużo mniej niż 8gb.

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
4 godziny temu, skypan napisał(a):

Słaba ta gierka. Poruszanie to drewno a jazda pojazdem to dno totalne. Dla mnie totalny kicz i pomieszanie z poplątaniem. Rozgrywka maksymalnie do bólu arcadowa. Udźwiękowienie  też słabe, płytkie jak by faktycznie żywcem wzięte z mobile. Jedyny plus to model FTP. Leci z dysku ten szajs.

Biorąc pod uwagę że gra jest w fazie beta to optymalizacyjnie gniecie każdego bfa.

Ostatni COD to gra mobilna a nazwa to fortnitecod lgbtq+

Narazie jej nie skreślam, choć utrzymać się na rynku będzie miała ciężko.

Opublikowano

Całkiem spoko się w to gra ale bez szału.

4 minuty temu, galakty napisał(a):

Ta dźwięki słabe są, ta pierwsza operatorka Recon przy umieraniu wydaje takie dźwięki, że dzieciom przy rodzicach nie polecam grać na głośnikach :E 

Też to zauważyłem :E

• Haha 1