Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co z tego skoro grasz z innymi osobami które też grają na padzie? Ty serio myślisz że jak podepniesz w takim CoD albo BF kontroler to z miejsca jesteś na 1 miejscu? Mało to osób które mając pada są ostatni w tabelce? No jednak to wymaga trochę umiejętności a nie wciskania na ślepo przycisków jak średnio rozgarnięty szympans. 

5 minut temu, Kadajo napisał(a):

No pewnie ze ci wisi bo to ty go używasz a nie się z nim meczysz będąc po drugiej stronie :E

I można by polemizować czy to ty grasz czy komputer :E

A Przynajmniej jak celujesz.

No bzdura to jest kompletna i nie da się tego w żaden sposób wyrobnić.

.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Oczywiście nawalone jakiegoś badziewia typu jakiś hub i inne pierdy. jakis loot jakieś back packi nie wiem po co coś takiego w tego typu strzelance no ale ok, jak chcą spróbować czegoś nowego.

Masz dwa tryby, normalny i taki ala Tarkov. Nie musisz tego lootu zbierać jak nie chcesz. 

EDIT: Tak ciężko zrozumieć że niektórzy nie chcą grać z ludźmi na padach? Raczej dziwi mnie że ci "kąsolowcy" wszędzie próbują wciskać swoje rozwiązania... 

Edytowane przez galakty
Opublikowano

No właśnie tez tak myślałem ale tam i tak na tym hubie to wszytko jakieś rozbudowane, nie ma takich prostych trybów jak np.  w BF'fie albo czegoś nie ogarniam.

2 godziny temu, azgan napisał(a):

I co z tego skoro grasz z innymi osobami które też grają na padzie? Ty serio myślisz że jak podepniesz w takim CoD albo BF kontroler to z miejsca jesteś na 1 miejscu? Mało to osób które mając pada są ostatni w tabelce? No jednak to wymaga trochę umiejętności a nie wciskania na ślepo przycisków jak średnio rozgarnięty szympans. 

.

Jak grasz tylko z osobami co graja na padzie to nie ma to żadnego znaczenia ale jak grasz z ludźmi co graja na M+K to już ma.
Ogólnie gracze M+K i pady powinni być rozdzieleni.

Wielokrotnie było udowadniane ze asysta celowania w padach działa jak AIMBOT i nie ma co z tym dyskutować.
To czy tobie się to podoba czy nie nie ma żadnego znaczenia.

• Upvote 1
Opublikowano

No tryby rozumiem ale chodzi mi o uzbrojenie.

Ale na duży plus wydajnosc, ustawiłem sobie 4k, włączyłem DLSS Quality i cyk AA i gierka wygląda super, przynajmniej postacie :d

Fajnie jakby dodali DLAA

Opublikowano
12 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ogólnie gracze M+K i pady powinni być rozdzieleni.

Wielokrotnie było udowadniane ze asysta celowania w padach działa jak AIMBOT i nie ma co z tym dyskutować.
To czy tobie się to podoba czy nie nie ma żadnego znaczenia.

8:E

Ja mówię że chciałem tylko pograć na padzie z innymi a Ty mi tutaj jakieś elaboraty wypisujesz kapitanie oczywisty 😉🤭

• Haha 1
Opublikowano

A to zobaczę dziś jeszcze wieczorem.

15 minut temu, azgan napisał(a):

8:E

Ja mówię że chciałem tylko pograć na padzie z innymi a Ty mi tutaj jakieś elaboraty wypisujesz kapitanie oczywisty 😉🤭

Tylko graj bez aimbota bo przyjdzie silnoreki i porozmowia z tobą po swojemu. 😅

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Tylko graj bez aimbota bo przyjdzie silnoreki i porozmowia z tobą po swojemu. 😅

Misiek, jak mam grać bez aimbota jak się w ogóle nie da bo nie ma żadnego supportu pod pada 🤭? No właśnie chciałem się przekonać o tym jak się gra, rozsiadłem się wygodnie przed TV i tyle mojego że pomachałem sobie trochę myszką w opcjach :lol2:.  

Opublikowano

Ta gra ma jakieś rozdwojenie jaźni. Biorę jakąś postać naciskam g rzuca od razu granat. Biorę inną postać naciskam g bierze granat do ręki. Biorę inną postać chcę rozstawić claymore od razu go kładzie zamiast zostawić w ręce. Biorę inną umiejkę i znowu jakieś ptaszki i musze potwierdzić przyciskiem myszki. No to albo od razu aktywacja albo niech łapie tego "ptaka" w rękę ;-). 

Dla mnie gra nie ma startu do BFa. 

Opublikowano
43 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Za darmo to i ocet slodki hehe

Octu nie trawie, tylko cytryna hehe, gierka na tyle mi podeszła że wspomogłem twórców odpowiednia oplata.

Opublikowano
Godzinę temu, luk21pl napisał(a):

Kolejna gra która nie ma licznika zgonów?

Jeszcze ktoś by zobaczył, że ma słabe K/D i się popłakał :boink:

36 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Jest tabela.

Ale to tylko na końcu rundy. W czasie gry nie ma z tego co pamiętam.

Opublikowano
2 godziny temu, galakty napisał(a):

Przecież od dawna z tego zrezygnowano, nie są pierwsi. 

Może na regenerację zdrowia też popłaczesz? xD 

Nie od dawna tylko najnowszego Bf i od któregoś coda

Opublikowano

Z drugiej strony ilość zgonów nie ma większego znaczenia i niewiele mówi. Jak ktoś ma dużo fragów to będzie miał mało zgonów i odwrotnie. 

W takim Squad ma więcej sensu bo nie giniesz co minutę i tixkety są mega ważne.