Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dannykay · Opublikowano
Oby udało się to ugrać z TU. Jak podczas dzwona uszkodziło się webasto w passacie, to mi tego nie naprawili. -
Przez Vulc · Opublikowano
Właśnie fpp sprawdza się tutaj świetnie. Kompletnie nie czuję braku widoku z trzeciej osoby. Co jest odrzucającego w walce, tak z ciekawości? Przyjemne pranie się z nazistami po ryjach, okładanie ich czym popadnie po makówce. Jasne, nic specjalnie wyrafinowanego, ale jak sam zauważyłeś - w tym settingu ciężko oczekiwać czegoś więcej. -
Przez crush · Opublikowano
Mówisz, że on chce zrobić dzieciom dobrze? To dlatego tyle ich narobił? I to jak przystało na konserwatystę z kilkoma kobietami? Ha tfu na zgniłego zboczeńca. -
Przez JohnyWol · Opublikowano
Zdaję sobie sprawę że banding nie zniknie całkowicie ale jak dla mnie był on jednak zbyt duży i niezależnie od ustawien nie dawało się go zmniejszyć. Ponizej jeszcze jedna fotka z trailera Wiedzmina 4. Jak dla mnie to wygląda na jakąś wadę monitora, albo jakies rozkalibrowanie w samym monitorze. Jak dla mnie. Zdaje sobie sprawę że kompresja Youtube wpływa na jakosc, ale kurcze, nie byłem w stanie na to patrzeć I na żywo w ruchu nie wygladalo to jakoś lepiej
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi