Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gang · Opublikowano
Najlepszego w nowym roku! oby sie Wam wszystko spełniło, a mi żebym mógł napisać kiedyś takiego posta jak Wy pisaliście dosyć często przez ostatnie dwa lata byłem wczoraj na rynku w Toruniu na sylwestrze... bylem bardzo zle nastawiony, no ale to nie moj pomysł... jednak, ja kompletny ignorant muzyczny i ktos bez uszu, byłem zachwycony nagłośnieniem! bez podkręconych basów, bez zbyt duzej głośności! niesamowicie wyraźnie było wszystko słychać. jescze w życiu nie byłem na koncercie, wydarzeniu z tak dobrym nagłośnieniem. ps. dzis 6km biegu za mną na nowy rok. -
Przez zdunzdun · Opublikowano
To jest akurat bzdura, która nie miała miejsca. Lotnictwo nasze było słabe i niezdolna do podjęcia równorzędnej walki, ale istniało znacznie dłużej niż 48h po ataku Niemiec. Niemcy wykreowali taki obraz na potrzeby propagandy, a w rzeczywistości nawet nie chciało im się przejrzeć nas pod względem wielu polowych lotnisk. Dość powiedzieć, że w Warszawie po tygodniu kampanii wrześniowej dalej pojawiały się nasze maszyny. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Nie che mi się przewijać patrząc czy ktoś tego nie wrzucił ale ciekawy wgląd w politykę i na ludzi którzy tam siedzą od środka przez naszego kandydata na prezydenta -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Bo teraz drony są na topie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi