Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
A czemu nikt nie piszę z jakich dystrybucji korzysta? To też może mieć znaczenie -
Przez MaxaM · Opublikowano
Jak na razie na to się nie zanosi. Wszyscy straszą Trumpem, a obecnie najprawdopodobniejszy scenariusz jest taki, że jedynie zmniejszy on wsparcie USA z jednoczesnym wymuszeniem na Europie zwiększenia wsparcia finansowego, które, niespodzianka, pójdzie do USA na zakup sprzętu. Nowy rok zaczął się kolejną wizerunkową klapą Rosji. Naddniestrze straciło dostęp do rosyjskiego gazu. Co za tym idzie, ich elektrownia nie może pracować. Ta elektrownia dostarczała 80% zapotrzebowania energetycznego Mołdawii zarabiając przy tym kokosy. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ten supremo który podlinkowałeś w 1 poście można brać zły nie jest i przynajmniej będzie dość cichy w idle w takiej kasie. -
Przez Seeba03 · Opublikowano
Mnie to chyba już starość dopadła. Miałem najspokojniejszy Sylwester w swoim życiu. Razem z żoną zamówiliśmy sobie sushi, wypiliśmy po lampce prosecco, obejrzeliśmy kawałek Sylwestra w TV i o pierwszej już spaliśmy. Plus jest taki, że rano wyskoczyłem na siłownię bez bólu głowy i tłumów na bieżni. Byłem tylko ja i jakieś dwie laski. Od jutra pewnie się zacznie … Realizacja postanowień noworocznych. Ten miesiąc będzie ciężki, bo wiadomo jak będzie już w lutym -
Przez narmiak · Opublikowano
Działa, robi to, czego od niego oczekuję, ale niestety ciągle nie może w 100% zastąpić Windowsa u mnie w domu z powodu pracy (dedykowany VPN który działa tylko pod Windowsem).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi