VSS
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez raven555 · Opublikowano
@ITHardwareGPT to fakt że ta wersja z 1987 jest lepsza przynamniej moim zdaniem bo jak słyszę to nowszą to jak bym słuchał jednej ze składanek w chołdzie Running Wild gdzie grają młode zespoły (była darmowa w necie ale tytułu niestety nie pamiętam ) a jeżeli chcesz posłuchać oryginału z '87 to wrzuciłem do przedostatniego posta:) -
Przez hubio · Opublikowano
@huudyy a no to ja już nie wiem... Byłem pewien, że ja napisałem w tym temacie... Jak nie to jakaś pomyłka... -
Przez galakty · Opublikowano
Tak, działa wszystko (był nieużywany drugi, idealny stan). W piątek mam urlop to pogrzebię coś. -
Przez hubio · Opublikowano
Owszem uzależnienie jest procesem i owszem znaczenie ma także powtarzalność i podatność... Choć najnowsza nauka bardziej tu punktuje niewłaściwą regulację emocji... Co może oznaczać, że może być uzależniony ktoś kto pije raz na miesiąc, a ten co 3 dni nie.... Nie napisałem, że od jednego piwa można się uzależnić tylko, że to może prowadzić do uzależnienia bo kodujesz w mózgu niewłaściwe ścieżki. Miałem na myśli, że to może prowadzić do uzależnienia. PROWADZIĆ... Na moim przykładzie nie doprowadziło.... A w czasie studiów piłem niemal co tydzień i to znacznie więcej niż 1 piwo Wiedzę o uzależnieniach nie mam z internetu... Źle trafiłeś.... Bzdura - nie, żadne używki nie są dla ludzi! Używki mają tylko jeden cel - napychać kasę korporacjom, które dystrybuują to g. Co ciekawe od lat 80tych ludzkość umiała pokonać lobby tytoniowe, ale z alkoholowym nie jest tak łatwo. A medycyna dowodzi, że alkohol jest równie szkodliwy a do tego w przeciwieństwie do tytoniu powoduje ogromne negatywne skutki społeczne: wypadki drogowe, zabójstwa drogowe, rozbite rodziny, płacz dzieci... Ale nie dziwi mnie taka twoja reakcja... Pan Rutkowski jak zaczął o tym mówić dostawał groźby śmierci!!! To tylko świadczy jak część ludzi jest w stanie tego bronić... I ja to rozumiem bo uświadamia się prawdę, którą trudno przyswoić... Każdy kto to spożywa nie chce mieć świadomości jakie to niebezpieczne i do czego może prowadzić...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi