Ryzen 7800x3d i jego ustawienie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hwdp43 · Opublikowano
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-katastrofa-samolotu-w-kazachstanie-nagranie-podwaza-wersje-r,nId,7881832 Ruskie zestrzelili samolot ? -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Skończyłem dzisiaj Dune Prophecy. Trochę mnie ten serial wymęczył, trochę wynudził ale podejrzewam, że "dam szansę" tej produkcji w sezonie drugim (zapewne takowy się pojawi). Żeby nie było, nie znam materiału źródłowego ponieważ przeczytałem tylko Diunę oraz Mesjasza Diuny (i to chyba dobre kilkanaście lat temu) więc jakoś szczególnie nie będę tutaj jęczał. Część moich znajomych użyło określenia "nudny" w kontekście współczesnych filmów (Diuna 1 i 2). Ja tych akurat opinii nie podzielam, niemniej jestem w stanie je zrozumieć. Podejrzewam, że gdyby ww. znajomi zapoznali się z serialem to wrażenia byłyby jeszcze gorsze niż w przypadku produkcji pełnometrażowych. -
Przez wallec · Opublikowano
I działa? Czy nie działa? Na AMD nic nie działa stock dopóki tego nie poustawiasz. Expo jest nawet gorsze od xmp na AMD. Objawy nieskonfigurowanego imć próbujesz rozwiązać formatem windowsa. Spamuj dalej. A posta skasowałem bo już mi się nie chciało w święta pisać na telefonie:-) -
Przez michasm · Opublikowano
Nigdy nie ogarnę dlaczego policja nie wystawia wysokich mandatów za takie przewinienia. Pieniądze po prostu leżą na ziemi, a jak ktoś taki mandat dostanie to następnym razem 3 razy się zastanowi. Kiedyś ludzie wezmą sprawy we własne ręce i standardowym wyposażeniem będzie pianka poliuretanowa i długi wężyk. Podobno działa. Tak słyszałem. -
Przez Devils1100 · Opublikowano
Fakt ja sam sie zastanawiam dalej nad 4070S/5070 ale te 12GB mnie troche przytłacza zas ten DLSS i FrameGen a nie myslales zeby poczekac na 9070XT?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi