Pentium D Opublikowano 17 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 26 minut temu, Send1N napisał(a): Niech stracę i 50zl po znajomości Sam coś zdrutuje 😛 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) 4x taniej ci chciałem opylić niż mnie razem z modami wyszło ale jak się coś wiecznie kupuje po 3zl na ali to level januszerki rośnie Edytowane 17 godzin temu przez Send1N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_s Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Wytnie z kartonu, wsadzi dwa pierdziki ze szrotu, i będzie kolejne dzieło "Designed by Pentiak", a nie tam na łatwiznę i to jeszcze tak drogo. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentium D Opublikowano 17 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) 9 godzin temu, Mar_s napisał(a): Wytnie z kartonu, wsadzi dwa pierdziki ze szrotu Akurat dzisiaj przyjdą do paczkomatu dwa wentyle edit: ledwo post wysłałem Edytowane 7 godzin temu przez Pentium D 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybcio86 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 godziny temu, Pentium D napisał(a): @trybcio86 Ale miałeś 4x8 czy jak? Miałeś obudowę typu piekarnik? Jak teraz sprawdzałem temperatury z nowym frontem to mi temp na grafice spadła o 7 - 8*C Mialem 2x8, ale chciałem kręcić ram, wiec kupiłem radiatory. Dwa opakowania, bo myślałem ze w każdym opakowaniu jest tylko jeden radiator a były dwa Jeden zestaw wsadzilem na aegisy a drugi gdzie lezy w szuflandii. Jakby Cie to w jakis sposob ratowalo to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_s Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 3 godziny temu, Pentium D napisał(a): Akurat dzisiaj przyjdą do paczkomatu dwa wentyle Uuu, to będzie gruba robota, czekamy na wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentium D Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 7 godzin temu, trybcio86 napisał(a): Jakby Cie to w jakis sposob ratowalo to pisz Już bym wolał dopłacić kasę do 2x16 6 godzin temu, Mar_s napisał(a): Uuu, to będzie gruba robota, czekamy na wyniki Wentyle miały ciągnąć około 3 Watów a ciągną prawie 5 Watów. Nawet na około 7,5V nadal ciągną 3,5 Wata. Trzeba jednak przyznać, że dmuchają nieźle i mają ciche łożysko. Wentyle w rozmiarze 7025. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_s Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu A ile tam może wydolić watów jedno gniazdo? Z reguły jest chyba 1A maks, czyli przy 12V to daje 12W maksymalnie, te od pompy jak są to z reguły mogą dać 2A. O ile dobrze to liczę ale szkoły kończyłem dawno temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentium D Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Radę da, ale po co ma tyle ciągnąć jak są wentyle które zrobią to samo ciągnąc mniej. Moje stare 120 mm brały 3,6W. Edit: zgłosiłem problem na Ali i w moment kasę oddali czyli wentyle za darmo, tylko co mi po nich Edytowane 4 godziny temu przez Pentium D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 8 godzin temu, Mar_s napisał(a): Uuu, to będzie gruba robota, czekamy na wyniki U pentiuma to pewnie będzie ramka z kartonu na wymiar nad sloty i do tego wklejone 2 wentyle 60x60 / 70x70 a podpórka pod gpu to rolka od papieru toaletowego patrząc na te projekty od lat Edytowane 5 godzin temu przez Send1N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_s Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Po prostu zazdrościsz mu geniuszu i zmysłu oszczędzania, przyznaj się. Pentiak to król minimalizmu, a jeżeli trafiłeś z tą rolką to jeszcze ekologicznego. Sam pomyśl, wywaliłeś 200 zł na chłodzenie pamięci, a tu będzie ten sam efekt z pudełka po butach i z wentylami za które jeszcze kasę od Chińczyka wyżydził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentium D Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Żadne wyżydził. Po prostu produkt niezgodny z opisem to oddali kasę. Rolka przez jakiś czas spełniała swoje zadanie do czasu zmiany obudowy. Edytowane 2 godziny temu przez Pentium D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi