SpaceX - Firma Elona Muska
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SweetDreams · Opublikowano
Wszystko było już w zasadzie wyjaśnione wcześniej. To nie jest typowe "małżeństwo z rozsądku". -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Ja też wpadłem już do 8 rozdziału. Huurrra, po ponad 100 godzinach skończył się tutorial Vulc ma rację, wszystkie misje w tej grze są takie same, raz odbiłeś twierdzę, to już wiesz jak to będzie wyglądało w następnej twierdzy. Raz polazłeś po towarzyszy, to już wiesz jak to będzie wyglądało następnym razem. Raz zrobiłeś śledztwo, następne jest takie samo. Wszystkie misje miejscowych NPC-ów to idź coś tam przynieś. Ale nie ma chyba tej słynnej misji ze szczurami w piwnicy, nie rozumiem dlaczego... Fabuła czy budowanie świata leży tutaj ryjem w dół i przysypuje się igliwiem. Jakiś random mówi ci, zaraz po odbiciu przez ciebie miasta w którym mieszka, żebyś poszedł i przyniósł mu jakieś kwiatki bo do mięsa lezą robaki. No i Kliff idzie, bo on nigdy nie odmawia. To nie Wiesiek tylko azjatyckie MMO przebrane w cywilne ciuchy. Tylko tyle i aż tyle. Chociaż ta rozgrywka w Otchłani jest zupełnie inna, taki prosty Portal, który jest fajną odskocznią. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Żaden problem, jeśli masz to działko z bańką, które spowalnia roboty na kilka sekund. A to, że się ślizga, to nawet dobrze, bo inaczej byłby już w ogóle super łatwy. Mam nadzieję! -
Przez wallec · Opublikowano
Spoko, tak zapytałem bo mnie to zaskoczyło że wybiera segment b za 120k nówkę jak można mieć segment c za 120k nówkę w „full opcji”. Nirmalne pytanje -
Przez aureumchaos · Opublikowano
W domu mam PC do grania. SD na podroze i hotele. Na szczescie mam autobus firmowy shuttle wiec zaslonie sobie zasłonka okno
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi