Bardzo bym prosił, żebyś sobie darował takie bzdury, gdy odpisujesz na mój post.
Sporo osób nie czyta co piszę, ale przeczyta odpowiedź. I co wyniosą? Że posądzam moderację o bycie ruskimi trolami.
Nigdy tego nie robiłem.
Żarty żartami - to mi nie przeszkadza, luz.
Ale potem muszę marnować czas na tłumaczenie się z nieposiadania garba i czterech nóg. Inaczej co chwila ktoś myśli, że jestem wielbłądem - bo tak wynika z czytania czyichś postów, które to sugerowały.
Dzisiaj doszedl, jednym slowem WoW BF V wyglada niesamowicie, a jakis film na yt w hdr to juz jest naprawde niezly efekt, jak za te 212 funtow, to sie oplacalo.
Dokładnie to, choć przyznam, że z ciekawości na deweloperucha zajrzałem ostatnio. Tylko tu dodam małą gwiazdgkę. Bo gdzieś tam z tyłu głowy jest życiowy plan C lub D, gdyby coś się strasznie popsuło, jakaś choroba, wypadek, kosztowne leczenie, brak możliwości pracy... To jest ta opcja wrócić do rodziców i kasę za mieszkanie wykorzystać. Ale i tak pewnie wcześniej jak by się dalo to lepiej wynająć i mieć dodatkowy przychód.
https://www.sadol.pl/ukraina-2022-temat-zbiorczy-tylko-zdjecia-i-filmy-vt555566,11040.htm
Nie idzie tu zalinkować ale jak ktoś wejdzie to bardzo dobry filmik. Spadające na miasto rakiety i coraz większy strach u nagrywającej kobity. Zero obrony przeciwlotniczej. Piękny widok.
Rekomendowane odpowiedzi