FAQ w pigułce. Jaki komputer do gier? Polecane zestawy komputerowe na GRUDZIEŃ 2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keller · Opublikowano
Nie muszę, w Wieśku 4 się postarają i będzie tego więcej, traktowane jako oczywiście normalność. Bywa, miłość jest różna i ma różne wymiary. Każdy ma do niej prawo, mniejszości również. I bardzo dobrze. Tak ma być. Wtedy nie będzie 70% samobójstw w tej grupie społecznej, a statystyki są spowodowane takimi ludźmi jak powyżej, którzy zamiast traktować tych ludzi jak zwykłego człowieka, to traktują jak śmieci. Ciekawe ile fochów by było gdyby w grze pokazywano inceli i w ogóle samotnych mężczyzn jako aberrację do wyśmiewania, jako nienormalnych, wariatów, albo niedorobionych. Oj zgraja graczy strasznie by się zbulwersowała, bo jak obrażać to kogoś innego, nie ich! Oni są normalni i fajni, i oni mają prawo obrażać innych. Ale to tak jest, jak nas boli to niedobrze, a jak ich boli to ich problem. Życzę temu światu jednak większego rozwoju pod względem emocjonalnym, by ludzie wzajemnie rozumieli siebie bardziej. Póki co wielu zostało w jaskiniach. -
Przez crush · Opublikowano
Nie każda postać homo jest woke. Żart. Kanonicznie bi. Bardziej obiekt żartu, komiczny przerywnik niż próba wciskania zboczenia jako czegoś normalnego. Musisz się bardziej postarać. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Obejrzałem "Ukryty Poziom" i fajne to było, nawet ten odcinek z Concordem. Końcówka Armored Core mroczna i zaskoczyła mnie. Do dubbingu Warhammera mogli wziąć Cavilla. Obstawiam, że za darmo by się zgodził. Exodus był super. Polecam. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
No dużo mniej niż "powiedzmy". PiS nie tylko promował się na państwowej kasie, ale tak też podzielił okręgi wyborcze, żeby uzyskać maksymalny % głosów. Ale kto siedział 8 lat (pomijając, że PiS bardziej się rozkręcił w drugiej kadencji)? Zresztą nawet idąc tą retoryką, to PiS zaś miał 8 lat, żeby jak najbardziej utrudnić/uniemożliwić ten proces. Przecież pewnie do dziś w prokuraturze jest więcej ludzi Ziobry niż normalnych. Nie wiem, daliście im zmasakrować wszystkie instytucje, a teraz oczekujecie szybkiej naprawy? Nie da się tak. Jak słuchałem wywiadu w Super Expressie, to Leszek Miller szacował czas (pełnych) rozliczeń na 10 lat. Ledwo minął rok, więc...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi