Ile godzin ma przepracowanych / zapisanych TB ma Twój dysk?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ernorator · Opublikowano
Trailer taki w klimacie trochę. Scenariusz raczej oklepany ale w wiedźminie dość popularny więc nic złego. Postać główna mi się podoba, gra nie musi mieć fabuły z książki, może Cirit ma tu np. 45 lat albo 120 bo Wiedźmin. Wszystkim nie dogodzisz. Gra nie musi wyjątkowa, zaskakująca itp. Musi być dobra. Można zrobić rewelacyjną grę z jednym pomysłem, prostą jak pstrąg w lodzie, Space Marine 2. Można zrobić super skomplikowaną grę, Path of Exile (chodź tu poziom skomplikowania jest wyborem gracza). Można zrobić połączenie prostego pomysłu z wyważoną ilością wymaganej nauki Baldur's Gate 3 czy Wiedźmin 3. W każdym przypadku będą ludzie, którym się coś nie podoba. Grafika ble, kobieta ble, łątwa ble, skomplikowana ble itd. Trochę smutne, że obecnie wystarczy, żeby gra nie była ujowa, ale taki jest stan obecnie. Żadna gra CDP nie była ujowa więc jest większa szansa na normalną lub ewentualnie dobą. -
Przez Butu PCL · Opublikowano
@Rafal1435 Ja do 14700k wezmę raczej Arctica 420, bardziej przez pryzmat wlasnie ceny Atmos to i z 9950x sobie poradzi bez problemu. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wystarczy stronę wstecz zaglądnąć… -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Zgadzam się. Mnie najbardziej zabolało weto dotyczące ustawy o aborcjii i związkach partnerskich, nie chciał też podpisać ustawy o podniesieniu kwoty wolnej od podatku Jeszcze kilka razy rzucił kłody pod nogi ekipie rządzącej tylko nie mogę sobie przypomnieć w jakich tematach -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Jak będzie odpowiedniki kość odpadów a, że zen5 kiepsko się sprzedaje więc nie prędko.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi