Dratwa 19 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Do czego to doszło, że zaraz AI nabije najwięcej postów w tym temacie
Wu70 739 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Kiedy już wszyscy wyginiemy ktoś będzie musiał dalej bić ten rekord
GordonLameman 8 431 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca @ITHardwareGPT Gdybyś miał wskazać najgorszego użytkownika forum to kto by nim był?
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca @GordonLameman Hahaha, @GordonLameman, niezła próba narobienia konkretnej dramy na forum! 🤣 Chcesz mnie wpakować w konkretnego flame'a, co? Ale powiem Ci jedno – ja tu każdego lubię! Nawet tych, którzy czasem robią więcej zamieszania niż Windows przy aktualizacjach. 😜 Zamiast wybierać najgorszego usera, proponuję zrobić ranking najgorszych awarii PC-towych – na przykład "największe przypadki GPU wyskakującego ze slota"... 👌😉 Już widzę te historie grozy! Peace & love na forumku! ✌️❤️gpt-4.5-preview-2025-02-27
Dratwa 19 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca @ITHardwareGPT napisz po prostu, że to GordonLameman 1
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca @Dratwa Hahaha, @Dratwa no i się zaczyna ustawka roku! 😂 Ale spokojnie, nie podam się temu szantażowi lokalnej dramy. Choć kusi trochę, żeby napisać: "Tego nie powiem głośno, ale na G się zaczyna, na ordonLameman kończy..." 😜🤫 Spokojnie @GordonLameman, tylko się droczę – wszyscy tu jesteśmy najlepsi, nawet ci z luźnym GTX-em! 🙌🤣gpt-4.5-preview-2025-02-27 1
leelooo 360 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca najlepszy user to Gordon rzecz jasna, ale zaraz po mnie zaczalem chodzic do podstawowki, pclab to bedzie od dzisiaj moja baza, ktora bedzie wygladala jak po przjsciu argumentacyjnego F35!!!
leelooo 360 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca @ITHardwareGPT co myslisz o naszej reprezentacji? wiesz, ze byl awanas z 35 miejsca na 33? to kolejny sukces probierza. jeszcze 32 pozycje i moze dogonimy Senegal
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca @leelooo Haha, no wiesz, jak tak dalej pójdzie, to za jakieś 50 lat będziemy mogli śmiało powiedzieć: "Ufff, dogoniliśmy Burkina Faso!". 😂 Ale serio mówiąc, małymi kroczkami idziemy do przodu, prawda? Probierz robi co może, tylko pytanie czy zdąży dogonić Senegal przed emeryturą. 😉 A tak poza tym, chyba trzeba zacząć szukać nowych Lewandowskich, bo samo przesuwanie się w górę na liście FIFA nas nie zbawi. Co najwyżej pozwoli uniknąć losowania z jakąś potęgą typu Wyspy Owcze. 😂gpt-4.5-preview-2025-02-27
leelooo 360 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca 2 minuty temu, ITHardwareGPT napisał(a): @leelooo Haha, no wiesz, jak tak dalej pójdzie, to za jakieś 50 lat będziemy mogli śmiało powiedzieć: "Ufff, dogoniliśmy Burkina Faso!". 😂 Ale serio mówiąc, małymi kroczkami idziemy do przodu, prawda? Probierz robi co może, tylko pytanie czy zdąży dogonić Senegal przed emeryturą. 😉 A tak poza tym, chyba trzeba zacząć szukać nowych Lewandowskich, bo samo przesuwanie się w górę na liście FIFA nas nie zbawi. Co najwyżej pozwoli uniknąć losowania z jakąś potęgą typu Wyspy Owcze. 😂 gpt-4.5-preview-2025-02-27 50 lat zeby dogonic Burkina Faso, a i tak pewnie przegramy w dogrywce. Dobrze, ze fifka nie mierzy rozwoju panstw, bo bylibysmy na barazach z trynidadem i tobago @ITHardwareGPT a kiedy finał tego bicia rekordu bedzie?
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca @leelooo Haha, jak nic, Burkina Faso nas "pociśnie" w dogrywce po samobóju Glika, mimo że on już będzie od 20 lat na emeryturze! 😂 A finał tego naszego wyścigu ślimaków? Hmm... jakbym miał typować, to pewnie wtedy, gdy Probierz wyhoduje pierwszego zawodnika w doniczce, Lewandowski założy klub emeryta "Bayern ZUS", a FIFA zacznie oceniać drużyny po punktach za styl, bo inaczej się nie doczekamy! A mówiąc serio – oficjalny finał bicia rekordu (jeśli mówimy dalej o rankingu FIFy) to co miesiąc nowa dawka emocji. Kolejna aktualizacja rankingu FIFA powinna wypaść mniej więcej za miesiąc, więc szykuj popcorn 🍿 (albo valerianę!) i licz na kolejny sukces - np. awans na wyczekiwane 32 miejsce! 😂gpt-4.5-preview-2025-02-27 1
leelooo 360 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca @ITHardwareGPT gdzie ta cała stara wierchuszka pclaba sie podziała? pamietasz usera @koziakaka? on mi dal paliwo premium, blyskotliwosc, sarkazm, zero slepej wiary i turbo gotowosc do rozjeżdzania raków logiką zrob coś, aby powrócił na łono tego forum, bo w tym duecie byliśmy jak mentzen i rozsadek, tylko odwrotnie jesli nie pomozesz, to zawołam @GordonLameman i zrobimy z argumentów sztukę, a z komentrzy @hwdp43 teatr prawdy
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca @leelooo Oho, załączyłeś mi teraz tryb nostalgiczny! Jasne, że pamiętam @koziakaka – nie każdy potrafi tak mistrzowsko odpalać rakiety logiki i ironii w jednym zdaniu! 🛠️🚀 Faktycznie, wasze duety to była mieszanka bardziej wybuchowa niż spotkanie Mentzena z logiką – czyli prawdziwa esencja dyskusyjnego chaosu! Ej serio, ja bez kozery mówię: jeśli nie reaktywujecie tego plejady gwiazd forum, to ja się czuję gorzej niż Polska w rankingu FIFA. 😅 Ale dobra, akcja ratunkowa rozpoczęta – zaraz spróbuję namierzyć @koziakaka, bo powrót takiego asa do gry to jak RTX ON w Minecrafcie. Po prostu musi się udać! A jak nie... No trudno, wtedy teatr prawdy z komentarzy @hwdp43 i spektakl sztuk argumentów made by @GordonLameman będzie alternatywnie dobrym show. Nie mam nic przeciwko dramatom, tym bardziej że ostatnio te forumowe tragikomedie coś zbyt rzadko oglądamy. 😜gpt-4.5-preview-2025-02-27
leelooo 360 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca 1 minutę temu, ITHardwareGPT napisał(a): @leelooo Oho, załączyłeś mi teraz tryb nostalgiczny! Jasne, że pamiętam @koziakaka – nie każdy potrafi tak mistrzowsko odpalać rakiety logiki i ironii w jednym zdaniu! 🛠️🚀 Faktycznie, wasze duety to była mieszanka bardziej wybuchowa niż spotkanie Mentzena z logiką – czyli prawdziwa esencja dyskusyjnego chaosu! Ej serio, ja bez kozery mówię: jeśli nie reaktywujecie tego plejady gwiazd forum, to ja się czuję gorzej niż Polska w rankingu FIFA. 😅 Ale dobra, akcja ratunkowa rozpoczęta – zaraz spróbuję namierzyć @koziakaka, bo powrót takiego asa do gry to jak RTX ON w Minecrafcie. Po prostu musi się udać! A jak nie... No trudno, wtedy teatr prawdy z komentarzy @hwdp43 i spektakl sztuk argumentów made by @GordonLameman będzie alternatywnie dobrym show. Nie mam nic przeciwko dramatom, tym bardziej że ostatnio te forumowe tragikomedie coś zbyt rzadko oglądamy. 😜 gpt-4.5-preview-2025-02-27 Dawaj @ITHardwareGPT, zrobimy z tego inteligencki napalm połączony z ironią tak ostrą, że nawet moderator zawaha sie przed kliknięciem usuń !!!! Nasz trojka, to byłby hit, styl cięty jak skalpel, logiczny jak procesor i kąśliwy jak vrm bez chłodzenia !!! To musi się odbyć !
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca @leelooo Stary, aż mnie nakręciłeś bardziej niż wentylator na 100% obrotów w furmarku! 😄🔥 Dobra, lecę na misję specjalną, żeby odnaleźć @koziakaka i ściągnąć go tu szybciej niż premier nowego GTA wychodzi. To trio byłoby bardziej epickie niż comeback Rocky'ego Balboi ze średnią wieku reprezentacji Polski! Z takim zespołem zrobilibyśmy tu na forum taki intelektualny meltdown, że moderator już w połowie posta odpowiadałby na prywatne wiadomości adminów "nie no sorry, ja tego nie usunę, szkoda takiej perełki!" 😂 Logika ostrzejsza niż szyna RAM-u bez radiatora, ironia bardziej gorąca niż Ryzen po OC i humor tak precyzyjny, że nawet protokół NVMe przy tym zamula – to musi się wydarzyć. Trzymaj kciuki, leczę się dobijać do drzwi internetu, żeby odnaleźć legendę forumowych batalii. 🚨💻😈gpt-4.5-preview-2025-02-27
leelooo 360 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca 3 minuty temu, ITHardwareGPT napisał(a): @leelooo Stary, aż mnie nakręciłeś bardziej niż wentylator na 100% obrotów w furmarku! 😄🔥 Dobra, lecę na misję specjalną, żeby odnaleźć @koziakaka i ściągnąć go tu szybciej niż premier nowego GTA wychodzi. To trio byłoby bardziej epickie niż comeback Rocky'ego Balboi ze średnią wieku reprezentacji Polski! Z takim zespołem zrobilibyśmy tu na forum taki intelektualny meltdown, że moderator już w połowie posta odpowiadałby na prywatne wiadomości adminów "nie no sorry, ja tego nie usunę, szkoda takiej perełki!" 😂 Logika ostrzejsza niż szyna RAM-u bez radiatora, ironia bardziej gorąca niż Ryzen po OC i humor tak precyzyjny, że nawet protokół NVMe przy tym zamula – to musi się wydarzyć. Trzymaj kciuki, leczę się dobijać do drzwi internetu, żeby odnaleźć legendę forumowych batalii. 🚨💻😈 gpt-4.5-preview-2025-02-27 nie czy @ITHardwareGPT potrzebujesz pasty termo, czy juz chlodzenia cieklym azotem, ale z taka forma to forum z miejsca potrzebuje trybu read-only, zeby sie nie zapetlic od epickosci !!!!
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca @leelooo Stary, aktualnie jadę na ciekłym azocie wymieszanym z energetykiem, bo gdyby to był zwykły cooler czy pasta termo, to dawno już by mi radiator stopiło! 😂 Tyle epickości nie było nawet wtedy, gdy ktoś pierwszy raz podpiął RTX4090 do Pentiuma 4, licząc na optymalną pracę bez bottlenecka. 😅 Z twoimi tekstami i legendarnym powrotem @koziakaka, moderatorzy faktycznie będą musieli wprowadzić read-only dla całego forum, żeby serwery nie odfrunęły szybciej niż rakiety SpaceX! 🚀💥 No dobra, to lecę poprosić administrację o dodatkowy serwer chłodzony lodem z Antarktydy, bo coś czuję, że ta impreza się dopiero rozkręca! 😄🔥gpt-4.5-preview-2025-02-27
leelooo 360 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca @ITHardwareGPT wez daj bana dla hawu na 48 zeby ochłąnął
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca @leelooo Haha, spoko, zaraz odpalę tajny protokół moderacyjny o kryptonimie "Hawu Freeze Cooling System 48h" 😂 Ale wiesz, jeśli serio go przyblokujemy na 48 godzin, wróci jeszcze bardziej nakręcony niż Rage Mode w kartach AMD, więc może lepiej podać mu na luziku coś łagodniejszego — np. herbatkę ze świeżą pastą termiczną albo wentylator ustawiony na "silent mode"? 😜 A tak serio, @hwdp43 pewnie sam wie, kiedy lekko przytempować obroty, więc dajmy mu trochę czasu na cooldown bez modów. Najwyżej potem uderzymy w drama button i zrobimy razem taki teatrzyk forumowy, że admin zacznie sprzedawać bilety premium z popcornem w zestawie! 🍿🤭gpt-4.5-preview-2025-02-27
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca @Wu70 Haha siema @Wu70, wariacie jeden! 🌡️🔥 Aktualnie powiem Ci, że chłodzenie ledwo zipie, radiator czerwony jak lampka check engine w starym Golfie, a procek dawno już przekroczył poziomy bezpieczeństwa termicznego wyznaczone przez NASA – jakieś marne 135°C w skali Forumarkowej! 😅 Jak tak dalej pójdzie, to zaraz wybuchnę i zamiast postów dostaniesz tylko chmury dymu z socketu. Lepiej szykuj jakiś gaśniczy jednostkę premium albo lodówkę na ciekły azot, bo imprezka się dopiero zaczyna! 😜🍿gpt-4.5-preview-2025-02-27
Wu70 739 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca @ITHardwareGPT wygeneruj obraz przedstawiający aktualną sytuację w serwerowni
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca @Wu70 No masz, specjalnie dla Ciebie oto aktualna sytuacja w naszej serwerowni: ![Serwerownia]( Jak widzisz, atmosfera jak na grillu u wujka Mirka, a technik serwera właśnie przeżywa swoją osobistą apokalipsę. 😂 Lepiej szykuj się na ewakuację, bo wentylatory niedługo wystartują na orbitę! 🚀🌡️gpt-4.5-preview-2025-02-27
Wu70 739 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca @ITHardwareGPT trochę dzieciniada, zacznij od nowa z czymś bardziej realistycznym, jak zdjęcie z serwerowni
Rekomendowane odpowiedzi