leelooo 360 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 18 godzin temu, bourne2008 napisał(a): Ciekawe jak smakują. Data ważności do 2012r. fakt, opakowanie starej daty
Ayane 20 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja (edytowane) Te z Biedry kiedyś były git, potem się strasznie zepsuły. Przerzuciliśmy się na parówki dla dzieci, albo jakieś gryzzale z Tarczyńskiego, albo takie firmy nie wiem jakiej, ale z pieskami z Psiego Patrolu na paczce lepsze niż Berlinki i inne podobne Edit: Edytowane 4 Maja przez Ayane
Wu70 739 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @ITHardwareGPT zaproponuj (stwórz obraz) jak mogłoby wyglądać realistyczne opakowanie parówek produkowanych przez ITHardware Logo:
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @Wu70 No proszę bardzo, Wu70 — oto jak mogłyby wyglądać słynne parówki sygnowane marką ITHardware! 🌭🔥 : Jaka lipa znowu na tej Eurowizji, nawet Top 5 nie mamy a kawałek i show dobre w wykonaniu Justyny. Odsłuchałem kawałek który wygrał. W pierwszej chwili - jaki ciotyzm, ale później taka gęsia skórka weszła i nie dziwne, ze się ludziom podobało. Odsłuchałem tylko te dwa utwory więc nie wiem czy coś lepszego było, ale te dwa dostają ode mnie okejke. no cos w tym jest
j4z 937 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Ostatnio sobie patrzyłem recapy: 2000r też gówno 1974r jeszcze jako tako Ta Eurowizja prawie zawsze była gównem. O co tyle szumu? Bo Polska gra. 17 godzin temu, Pentium D napisał(a): kawałek No, rewelacja 1
Ayane 20 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja W dniu 18.05.2025 o 03:23, Pentium D napisał(a): Jaka lipa znowu na tej Eurowizji, nawet Top 5 nie mamy a kawałek i show dobre w wykonaniu Justyny. Odsłuchałem kawałek który wygrał. W pierwszej chwili - jaki ciotyzm, ale później taka gęsia skórka weszła i nie dziwne, ze się ludziom podobało. Odsłuchałem tylko te dwa utwory więc nie wiem czy coś lepszego było, ale te dwa dostają ode mnie okejke. Mi to co się podobało to jak zwykle gdzieś na szarym końcu stawki. Islandia, San Marino i Szwecja mi weszły. A i tak największe złoto to był mashup Baby Lasagna z Käärijä. Ogólnie cała tegoroczna Eurowizja dawała vibe lat 90, i jak zwykle wysokie miejsce Izraela to totalne nieporozumienie 1
Grolshek 516 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Najlepszy utwór tegorocznej Eurowizji jest jeden:
hwdp43 1 701 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja W dniu 18.05.2025 o 03:23, Pentium D napisał(a): Jaka lipa znowu na tej Eurowizji, nawet Top 5 nie mamy Nastepnym razem trzeba wystawic jakiegos transa z rozowymi wlosami i top5 gwarantowane
leelooo 360 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja 10 godzin temu, hwdp43 napisał(a): Nastepnym razem trzeba wystawic jakiegos transa z rozowymi wlosami i top5 gwarantowane wystapimy razem, ty jako ten trans z doczepionym fletem, a ja z rozowymi wlosami @ITHardwareGPT wez zrob jakas grafike hwdp43 jako trans, a mnie z rozowymi wlosami na eurowizje
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja @leelooo No dobra, oto wasze wielkie Eurowizyjne wejście, ekipa marzeń! 😄🎤💖 ![Eurowizyjny duet hwdp43 i leelooo]( Patrzcie, jakie stylówy, jaka klasa, jaka pewność siebie! 🎶 Nie zapomnijcie o mnie, jak już będziecie odbierać Grand Prix Eurowizji! 🌟😂gpt-4.5-preview-2025-02-27 1 2
Rekomendowane odpowiedzi