JestemKotem 13 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Vujo napisał(a): a moto jakie masz? tez cos planuje Varaderke 125. Mam ją już kilka lat. Nie ma chęci na prawko, tyle co lata mi styka. Mam paru ziomków, latamy sobie razem, chociaż ja w sumie to solo wole 1 minutę temu, Stjepan napisał(a): Ja mam lampę, wkrętarkę, kompy, myszki, fotel kuźwa masakra. Lubię moją robotę, idę nie ma stresu, jest spoczko. Mówie Ci zaznajomisz się tam, to się obłowisz
Stjepan 168 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Uwielbiam śmietnik, ten fizyczny i ten internetowy.
Vujo 7 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, JestemKotem napisał(a): Varaderke 125. Mam ją już kilka lat. Nie ma chęci na prawko, tyle co lata mi styka. Mam paru ziomków, latamy sobie razem, chociaż ja w sumie to solo wole myslalem, ze cos mocniejszego, na 125 to i ja smigam czasem
JestemKotem 13 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Vujo napisał(a): myslalem, ze cos mocniejszego, na 125 to i ja smigam czasem Marzy mi się Vstrom 650... Ale brak chęci na robienie prawka. Gdyby można było kupić, chętnie
RyszardGTS 302 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, JestemKotem napisał(a): Wzmacniacz WS 432 + gramofon GS 431 w pięknym stanie. 100% sprawne U mnie eksportowa wersja tego wzmacniacza czyli Mr Voice WS 440 + gramofon Fonica GS500
Vujo 7 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 31 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Vujo! mi tak sie wszystkie swiaty myla, rowerowy, labowy, z csa. czasem mysle ze niektorzy sa z laba a sa z csa 1.6
lewuS 14 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu śmietnik i bicie rekordu jako najpopularniejszy temat, wszystko na swoim miejscu
Stjepan 168 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu U mnie w budowie sprzęt z lat 80/90 do słuchania muzy, CD/kasety/winyle. Ale podstawy mam, muszę kupić CD i głośniki jakieś max do 1000 zł. Będzie orgazm muzyczny, ogólnie ściana muzy to jest to.
JestemKotem 13 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, RyszardGTS napisał(a): U mnie eksportowa wersja tego wzmacniacza czyli Mr Voice WS 440 + gramofon Fonica GS500 Ale używasz? U mnie to stoi dalej, kiedyś podłącze. Szukam tunera do zestawu. Za to w serwisie mam z 80szt przeróżnych sprzetów. Od Pioniera, przez Tatry, po jakieś nowsze Bogny i Śnieżki.
Reddzik 146 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Śmietnik jak śmietnik ważne że nie śmierdzi 1
JestemKotem 13 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Vujo napisał(a): mi tak sie wszystkie swiaty myla, rowerowy, labowy, z csa. czasem mysle ze niektorzy sa z laba a sa z csa 1.6 Bo Ty siedziałeś też na forumrowerowe.ork?
Jinx 5 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, JestemKotem napisał(a): Ale używasz? U mnie to stoi dalej, kiedyś podłącze. Szukam tunera do zestawu. Za to w serwisie mam z 80szt przeróżnych sprzetów. Od Pioniera, przez Tatry, po jakieś nowsze Bogny i Śnieżki. Co masz pionka?
JestemKotem 13 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Jinx napisał(a): Co masz pionka? Mowa o Polskich radioodbiornikach serii Pionier. W drewnie i w bakelicie
Vujo 7 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, JestemKotem napisał(a): Bo Ty siedziałeś też na forumrowerowe.ork? konto mam do dzisiaj pewnie, ale nie udzielalem sie, ludzie bardziej spierdoleni niz na labie
Stjepan 168 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Widzę że każdy się ogarnął, czegoś tam, dorobił, to taki nowy lepszy śmietnik, no to chlup w ten głupij dziup Panowie Szlachta. Edytowane 1 godzinę temu przez Stjepan 1 1
JestemKotem 13 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Vujo napisał(a): konto mam do dzisiaj pewnie, ale nie udzielalem sie, ludzie bardziej spierdoleni niz na labie Jak na każdym forum stricte tematycznym
lewuS 14 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Stjepan napisał(a): Widzę że każdy się ogarnął, czegoś tam, dorobił, to taki nowy lepszy śmietnik, no to chlup w ten głupij dziup Panowie Szlachta. chlup kozelkiem w ryj 1
Jinx 5 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JestemKotem napisał(a): Mowa o Polskich radioodbiornikach serii Pionier. W drewnie i w bakelicie Z polskiego sprzętu to mam zakitranego Radmora, znaczy ampli plus korektor. Nie używam, ale szkoda się rozstawać.
Vujo 7 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JestemKotem napisał(a): Jak na każdym forum stricte tematycznym no na rowerze to troche cisnalem, wiekszosc znajomych z tamtad mam, mozna by powiedziec ze bylem mocny
JestemKotem 13 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Jinx napisał(a): Z polskiego sprzętu to mam zakitranego Radmora, znaczy ampli plus korektor. Nie używam, ale szkoda się rozstawać. Radmora trzymaj. Nabiera wartości. Ja akurat nie bawie się w ogóle w segmentówki. Głównie lampowe, radia "stołowe", przenośne także. Może wrzucę zaraz jakieś foto części. 1
Stjepan 168 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Kiciok z takich growych rarów, mam Diablo 1 BigBox i np, polską grę Pył. ale się tego przez lata nazbierało. BigBox i chuj!!! To Diablo 1. https://www.ebay.com/itm/145109235396 Edytowane 1 godzinę temu przez Stjepan
JestemKotem 13 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Stjepan napisał(a): Kiciok z takich growych rarów, mam Diablo 1 BigBox i np, polską grę Pył. ale się tego przez lata nazbierało. BigBox i chuj!!! Miałem jakiegoś boxa ze stalkera z metalowym pudełkiem i jakąś mapą. Dałem kumpla siostrzeńcowi to się prawie zesrał ze szczęscia 1
Stjepan 168 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Vujo a co powiesz że mam KAT Oddech Wymarłych Światów piersze bicie na CD z Metal Mind z 1994 kurwa CD warty 1000zł.
Vujo 7 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Stjepan napisał(a): @Vujo a co powiesz że mam KAT Oddech Wymarłych Światów piersze bicie na CD z Metal Mind z 1994 kurwa CD warty 1000zł. powiem, ze ci gratuluje bo ty fan, ja do rzeczy materialnych w ogole nie przywiazuje wagi, pomimo ze mam rowery po kilkanascie k 1
Rekomendowane odpowiedzi