Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Vujo napisał(a):

a moto jakie masz? :E  tez cos planuje

Varaderke 125. Mam ją już kilka lat. Nie ma chęci na prawko, tyle co lata mi styka. Mam paru ziomków, latamy sobie razem, chociaż ja w sumie to solo wole :E

1 minutę temu, Stjepan napisał(a):

Ja mam lampę, wkrętarkę, kompy, myszki, fotel kuźwa masakra. :E  Lubię moją robotę, idę nie ma stresu, jest spoczko. :D

Mówie Ci zaznajomisz się tam, to się obłowisz :E

Opublikowano
1 minutę temu, JestemKotem napisał(a):

Varaderke 125. Mam ją już kilka lat. Nie ma chęci na prawko, tyle co lata mi styka. Mam paru ziomków, latamy sobie razem, chociaż ja w sumie to solo wole :E

myslalem, ze cos mocniejszego, na 125 to i ja smigam czasem :E

Opublikowano

U mnie w budowie sprzęt z lat 80/90 do słuchania muzy, CD/kasety/winyle. Ale podstawy mam, muszę kupić CD i głośniki jakieś max do 1000 zł. Będzie orgazm muzyczny, ogólnie ściana muzy to jest to. :metal:

Opublikowano
Teraz, RyszardGTS napisał(a):

U mnie eksportowa wersja tego wzmacniacza czyli Mr Voice WS 440 + gramofon Fonica GS500

Ale używasz? U mnie to stoi dalej, kiedyś podłącze. Szukam tunera do zestawu.

Za to w serwisie mam z 80szt przeróżnych sprzetów. Od Pioniera, przez Tatry, po jakieś nowsze Bogny i Śnieżki.

Opublikowano
2 minuty temu, JestemKotem napisał(a):

Ale używasz? U mnie to stoi dalej, kiedyś podłącze. Szukam tunera do zestawu.

Za to w serwisie mam z 80szt przeróżnych sprzetów. Od Pioniera, przez Tatry, po jakieś nowsze Bogny i Śnieżki.

Co masz pionka?

Opublikowano
4 minuty temu, JestemKotem napisał(a):

Bo Ty siedziałeś też na forumrowerowe.ork?

konto mam do dzisiaj pewnie, ale nie udzielalem sie, ludzie bardziej spierdoleni niz na labie :E

Opublikowano
Teraz, Stjepan napisał(a):

Widzę że każdy się ogarnął, czegoś tam, dorobił, to taki nowy lepszy śmietnik, no to chlup w ten głupij dziup Panowie Szlachta. :wariat: :E  :pijaki:

chlup kozelkiem w ryj :metal:

• Like 1
Opublikowano

Mowa o Polskich radioodbiornikach serii Pionier. W drewnie i w bakelicie :faja:

Z polskiego sprzętu to mam zakitranego Radmora, znaczy ampli plus korektor. Nie używam, ale szkoda się rozstawać.

Opublikowano

Jak na każdym forum stricte tematycznym :E

no na rowerze to troche cisnalem, wiekszosc znajomych z tamtad mam, mozna by powiedziec ze bylem mocny :E

Opublikowano
Teraz, Jinx napisał(a):

Z polskiego sprzętu to mam zakitranego Radmora, znaczy ampli plus korektor. Nie używam, ale szkoda się rozstawać.

Radmora trzymaj. Nabiera wartości.

Ja akurat nie bawie się w ogóle w segmentówki. Głównie lampowe, radia "stołowe", przenośne także. Może wrzucę zaraz jakieś foto części.

• Upvote 1
Opublikowano

Kiciok z takich growych rarów, mam Diablo 1 BigBox i np, polską grę Pył. :E  ale się tego przez lata nazbierało. BigBox i chuj!!! :D  

Miałem jakiegoś boxa ze stalkera z metalowym pudełkiem i jakąś mapą. Dałem kumpla siostrzeńcowi to się prawie zesrał ze szczęscia :E

• Like 1
Opublikowano

@Vujo a co powiesz że mam KAT Oddech Wymarłych Światów piersze bicie na CD z Metal Mind z 1994 kurwa CD warty 1000zł. :E 

powiem, ze ci gratuluje bo ty fan, ja do rzeczy materialnych w ogole nie przywiazuje wagi, pomimo ze mam rowery po kilkanascie k :E

• Like 1