Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez łukasz850 · Opublikowano
Polska reprezentacja jest aż 4 razy mniej warta na rynku transferowym niz reprezentacja portugali. My polacy wyglądamy na uczniów przy portugalczykach. My polacy w sporcie zazwyczaj wypadamy dosć słabo. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Oglądanie dorosłej reprezentacji zakrawa o oglądanie patowalk a gdy młode Polki wykluczyły Brazylię z MŚ to cisza jak makiem zasiał... może i w ćwierćfinale przegrały z Koreankami z Północy, które później okazały się mistrzyniami świata, wstydzilibyście się. -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
@Shiawase Dzięki za zwrócenie uwagi , myślałem o DR5. Przy okazji 4x1R będzie łaskawsze dla kontrolera niż 4x2R , w przypadku mieszania pamięci to mam złe doświadczenia (moja sugestia to memtest i sprawdzić czy jest stabilnie). -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Jakbyś wiedzial niemcy w 1939 rok był silne a w 1918 roku podpisały traktat bezwarunkowej kapitulacji. Niemcy odbudowały się w 21 lat. Nawet upokorzona rosja moze się w te 20 lat odbudować. Nie ma takie coś jak trwały pokój. Po za tym nie ma co panikowac atakiem na polskę. Putin chce przywrócić Wiktora Janukowicza do władzy i skasowac euromajdan. To nie znaczy że ukraina będzie włączona do rosji, tylko będzie rosyjską satelitą. Z polski nie da się zrobić rosyjskiego satelity bo my mamy inną kulturę. Polska już jest w NATO. Skoro NATO jest fikcyjne to po co niby ukraina umiera za wejście do NATO? Ukraina się broni po to ,żeby wejsć do UE i NATO
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi