Stjepan 417 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Napisałem do Żarówa, mam go w znajomych na Steam.
JestemKotem 27 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Sam miałem lastfm, może nawet konto jeszcze istnieje Teraz, Vujo napisał(a): przeciez ten typ byl totalnym pojebem XD A tam zaraz był... Jest nadal
RyszardGTS 517 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Ukradłem z chata forum ITH... https://streamable.com/e2lq48 3
Stjepan 417 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Dżyngis Han Kurwa!!! Właśnie gadałem z Żarówem widzimy się na Mystic Festival 2025.
RyszardGTS 517 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Kicha Zawsze lubiłem go poczytać w politycznym.
Stjepan 417 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Szkoda, lubiłem chłopa. To uczcie kiedy człowiek by schrupał cały zespół.
Jinx 87 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 7 godzin temu, kamassss napisał(a): Pushek nie wraca Co tam u niego? Skończył studia? 7 godzin temu, RyszardGTS napisał(a): Ukradłem z chata forum ITH... https://streamable.com/e2lq48 Czyli moderator to nie pedał, no kto by pomyślał 1
Vujo 14 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada dlaczego to forum zostalo wytypowane na nastepce laba?
Colicab 16 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 17 minut temu, hwdp43 napisał(a): Bo tak powiedzialem ktoś ma wątpliwości do tego, co powiedział kolega? 1
Vujo 14 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 7 minut temu, Colicab napisał(a): ktoś ma wątpliwości do tego, co powiedział kolega? siema ja mam
Colicab 16 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 1 minutę temu, Vujo napisał(a): siema ja mam Moi ludzie już idą do Ciebie na pięterko #pdk 2
Colicab 16 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) Moi ludzie już schodzą. Sprawdzam czy obrazki działają: Będę czasem wpadał, żeby nie zapomnieć to zaspamuję sobie skrzynkę przypomnieniami. Swoją drogą szkoda, że cała baza wiadomości i wiedzy pójdzie do kosza, brakuje przepisów nadążających za zmianami: to wiedza aspirująca do nowoczesnego dziedzictwa narodowego. Jak ITH sie będzie zwijać to idziemy na elektrodę. 14 minut temu, Colicab napisał(a): Edytowane 16 Listopada przez Colicab To forum jest gupie w obsłudze 1 2
Jinx 87 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) Godzinę temu, Colicab napisał(a): ktoś ma wątpliwości do tego, co powiedział kolega? Rób ankietę. @Pentium D ty czekasz na zaproszenie żeby poudzielac się w tym wątku? Edytowane 16 Listopada przez Jinx
Filip454 146 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) @Colicab Dziękówa za olanie ciepłym żółtym pmek Chyba, że jakiś pierd serwera i nie dostałeś... Fazi nie odpisał, Mnemo tak samo... Lelington też. E tam, był 1 stopień w tym tygodniu, teraz prawie 10. Nie tak źle 👍 3 godziny temu, Vujo napisał(a): dlaczego to forum zostalo wytypowane na nastepce laba? Bo ponieważ 👍 Edytowane 16 Listopada przez Filip454
Colicab 16 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 29 minut temu, Filip454 napisał(a): @Colicab Dziękówa za olanie ciepłym żółtym pmek Chyba, że jakiś pierd serwera i nie dostałeś... Fazi nie odpisał, Mnemo tak samo... Lelington też. E tam, był 1 stopień w tym tygodniu, teraz prawie 10. Nie tak źle 👍 Bo ponieważ 👍 Musiał być pierd, bo dostałem PM tylko od @RyszardGTS i jestem, można mnie dalej czcić 1
Filip454 146 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) 7 minut temu, Colicab napisał(a): Musiał być pierd, bo dostałem PM tylko od @RyszardGTS i jestem, można mnie dalej czcić Teraz? Rodzina Jakiś ten avatar inny i w ogóle. Sklonowało Cię Illuminati. Summon @Żarówa Kilogram też zero odzewu. Dziady leśne się wykruszyły. Edytowane 16 Listopada przez Filip454
lewuS 31 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 4 godziny temu, Colicab napisał(a): ktoś ma wątpliwości do tego, co powiedział kolega? CO LICAB WRUCIŁEŚ PSZYSTOJNA BESTJO
Rekomendowane odpowiedzi