Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Wybacz, ale tej listy co pisałem wczoraj wielu nie ukończyło studiów, które zaczynali, albo przerzucali się na filozofię. Część z nich też jest sygnatariuszami konfederacji gietrzwałdzkiej, czyli też można mówić, że są turbo katolami skoro chcesz to tak określać. Idąc dalej jak pisałem, Braun jest dziennikarzem, radiowcem, trochę scenarzystą Zatem można śmiało uznać, że to ten sam poziom jeśli chodzi o wykształcenie i rodzaj podejmowanych zajęć. Co do Tuska to twierdzisz że wszystkie kraje po prostu dały przewodniczenie Radzie Europejskiej jakiemuś człowiekowi z Polski tylko dlatego, żeby Polacy mieli satysfakcję? Nic a nic nie liczył się prawie 40-letni staż polityczny, czy inne działania? Co do wyrastania z Korwina czy ogólnie poglądów skrajnych to tutaj @CajraX ma racje, że osoba dojrzała w poglądach politycznych (nie myląc z dorosłą) w większości nie jest ani prawicowa, ani lewicowa, bo doświadczenie życiowe i mądrość sprawia, że doskonale się wie, że na jedną stronę nie da się wszystkiego przeciągnąć. Dlatego tak na prawdę większość ludzi jest centroprawicowa, centrolewicowa lub jest w ogóle centrystami. -
Przez Frog67 · Opublikowano
Tomasz Knapik ostatnio ....3 lata temu 6 września 2021 -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Poważnie ale dzięki temu kończe wszystko w co gram i nie mam bugów bo sama fabuła to zawsze najbardziej dopracowana część składowa gry -
Przez Karro · Opublikowano
dosyć mocny przykad a tej sztuce,choć u mnie sie wytarły nieco pojawiły sie opinie ze to silnik a nie łożysko.Przypomina mi to xfx 7970 lub 980ti EVGA tylko jest gorzej -
Przez Send1N · Opublikowano
On wygląda troche inaczej po demontażu chłodzenia niż świeżo po nałożeniu (przypomina starą zaschniętą pastę) wiec jest duża szansa że nikt się nie kapnie (u mnie na 6950xt też siedzi) bardziej można się o to martwić zmieniając pastę na inny kolor niż standardowy szary - różowy, miętowy, biały itp
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi