Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez green1985 · Opublikowano
Spróbowałem drugiego kabla DP - to samo. Teraz podpiąłem HDMI 2.1, jakiś noname kupiony do podpinania TV 4K/120Hz i tu problemu ze "śnieżeniem" nie ma - ale monitor całkiem traci obraz (czarny ekran) co około minutę na 1 sekundę O_o Być może warto spróbować z markowym kablem HDMI - są jakieś polecane i sprawdzone marki, które nie będą gubiły sygnału? -
Przez Reddzik · Opublikowano
Sam to używam https://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009/downloads/stalker-complete-15, to jest tylko upiększenie podstawowej wersji gry, jedynie te wpisy mogą świadczyć o jakiejś zmianie w ekonomii itp, ale fabuła wszystko co jest związane z oryginalnym pozostało takie same. Player resistance, precision, damage of enemies, ballistics, economy: Skaim NPC vision and reactiveness: m!g NPC movment: Zoust -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Być może tak ale finalnie to ja mam się dobrze bawić i tak jest. -
Przez DITMD · Opublikowano
Ja tam gram z modami: na dłuższe dni, -50% kosztów naprawy, i ten od gościa od Gammy na balans hp mutantów, i tyle jak na razie. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Teoretycznie nie a praktycznie tak wiesz że 2x taniej i 2x wolniej się psuje to już 4x lepiej jak w vanilla. Do tego dokładasz że nosisz amunicji i żarcia pod korek bo nic nie ważą. Czyli wg mnie grasz w Stalkera shootera bez survivalu. Wg mnie twórcy gry mogą taki poziom trudności zrobić a nie podstawę gry zmieniać. Problem ze to jest nudne też bo mało jest różnych tych potworów i trzeba w nie pół magazynku wpakować. Że sprawnuja się co chwilę nawet w polu widzenia. Bawisz się dobrze i spoko ale oceniasz nie te gra co powstała tylko taka wersję pod siebie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi