RyszardGTS 437 Opublikowano Poniedziałek o 21:51 Opublikowano Poniedziałek o 21:51 Atom wróci i przyjdzie wraz z nim terror i zniszczenie
Colicab 13 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) A na labie to już nie pisał Edytowane 22 godziny temu przez Colicab
GordonLameman 252 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu I nie ma Atoma nawet nie musiałem się plamić zgłaszaniem 1
RyszardGTS 437 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Leeloo pokazał się na pclabie, mam nadzieję że się tutaj zajestruje.
Colicab 13 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Takie cuda pójdą w niepamięć privek z klocuchem Edytowane 4 godziny temu przez Colicab
RyszardGTS 437 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Paaaaaaaanie 9 lat wstecz? nie ma szans bym to pamiętał
Colicab 13 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): Paaaaaaaanie 9 lat wstecz? nie ma szans bym to pamiętał Ważne że czujesz skruchę Był jeszcze Rubcil i Keyser_soze. Nie wiadomo co z nimi.
RyszardGTS 437 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 15 minut temu, Colicab napisał(a): Ważne że czujesz skruchę Był jeszcze Rubcil i Keyser_soze. Nie wiadomo co z nimi. Mea culpa, mea culpa, moja bardzo wielka mea culpa Rubcil? bardzo ładne CV ostrzeżeń ( ), nie zbanowany, od bardzo dawna nie widoczny na pclab Keyser_Soze też łądne CV ostrzeżeń ( ), nie zbanowany, praktycznie od dwóch lat nic nie pisze (czasami wejdzie coś poczytać/popatrzeć) Keyser_Soze by się przydał w politycznym, mądrze pisał.
Jinx 52 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W dniu 25.11.2024 o 22:25, Zhao napisał(a): Atomowa Sprawiedliwość jest Atomowa Ktoś zapomniał,że to nie Pclab i nie robi się burdelu poza śmietnikiem Dlaczego wywaliliście jego posty ze śmietnika?
Zhao 45 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, Jinx napisał(a): Dlaczego wywaliliście jego posty ze śmietnika? Był niegrzeczny W związku z tym został zbanowany - wszystkie jego posty zostały wyrzucone
Jinx 52 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Automatycznie? Tzn. forum tak dziala? EDIT: Wygląda mi to jednak na indywidualną inicjatywę, troche taka cenzura prewencyjna, żeby resztę ustawić do pionu za wczasu. Także, nie moje klimaty. Edytowane 3 godziny temu przez Jinx
hwdp43 153 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 38 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Mea culpa, mea culpa, moja bardzo wielka mea culpa Moja kupa , moja kupa , moja bardzo wielka kupa
RyszardGTS 437 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Jinx napisał(a): Automatycznie? Tzn. forum tak dziala? EDIT: Wygląda mi to jednak na indywidualną inicjatywę, troche taka cenzura prewencyjna, żeby resztę ustawić do pionu za wczasu. Także, nie moje klimaty. Admin Atoma skasował, Atom może za szybko się odpalił i zaczął przepychanki z adminem, admin zrobił mu K.O. już przy pierwszym podejściu (zobaczymy czy tylko posty wyparowały a Atom ma np: karę na jakiś czas czy faktycznie dostał permbana) 46 minut temu, hwdp43 napisał(a): Moja kupa , moja kupa , moja bardzo wielka kupa
Ayane 12 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W sumie po grafikach jakie zapodał niespecjalnie mnie dziwi, że został ewakuowany. Zrobił wejście smoka.
RyszardGTS 437 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu To fakt, troszkę przesadził "a na forum wchodzę z drzwiami i futryną"
Rekomendowane odpowiedzi