Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez cherrz · Opublikowano
Dobra, to nie RAM był problemem tylko sam CPU. Nawet na -10 CO się wykrzacza w POE i leci restart. Sporadycznie co prawda, ale jednak. Bez CO póki co ani razu mnie nie wyrzuciło. Jako fan UV ubolewam nad taką słabą sztuką, 5600 robił mi bez problemu -30... -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ale to nie ma nic wspólnego z kredytem zaufania. Ja tylko stwierdzam ze nie muszą przeskakiwać tego co zrobili Wiedźminem 3. A problem będą mieli... jak zrobią kiepską grę. Dobra rada dla was wszystkich, nie napalajcie się i nie oczekujcie niczego. Oczywiście każdy by chciał, aby ta gra była dobra, ale im mniej zaczniecie sobie już wymyślać na podstawie trailera i tego co WY byście chcieli, aby było, tym łatwiej wam będzie ocenić grę jak już się ukaże. Najgorsze co sobie można zrobić to założyć z góry ze to będzie na pewno dobra gra. Pamiętajmy co było z CP2077 4 lata temu. Hype trian wykoleił się spektakularnie i trzeba było czekać praktycznie 3 lata na gotową grę. To tylko takie przyjazne przypomnienie i rada, aby przestać żyć tym, co może być, tylko faktycznie się czymś zainteresować jak będzie można to sprawdzić. -
Przez milan · Opublikowano
Bardziej chodzi mi oto czy te dyski m2 się różnią? Czy nie ważne haki kupię to wejdzie w jedną i drugą szynę -
Przez kalderon · Opublikowano
Kuźwa ledwo się zalogowałem a już nastukałem 100 postów... -
Przez Dratwa · Opublikowano
Też należę do tych, co nie mogą być głaskani po głowie. Ktoś czasem musi mi powiedzieć "facet, kurwa odpierdalasz", a nie "wszystko jest w porządku, po prostu tak masz" z czego to wynika - cholera wie. Najlepiej byłoby się samemu kontrolować i wiedzieć, że pewne zachowania są już z lekka przesadą, a nie brnąć dalej w bujanie w obłokach.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi