Colicab 16 Opublikowano 28 Listopada 2024 Opublikowano 28 Listopada 2024 5 godzin temu, hwdp43 napisał(a): NISSIJ to brzmi jak Twój samochód
lewuS 33 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 28 minut temu, RyszardGTS napisał(a): koziakaka wracający do żywych na forum ithardware, koloryzowane 1 1
Ayane 13 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 4 minuty temu, leelooo napisał(a): To jest tak prawdziwe...
leelooo 59 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 8 godzin temu, RyszardGTS napisał(a): No i pclab zdechł kurde tyle epokowych dyskusji i nic juz nie ma
leelooo 59 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 9 minut temu, lewuS napisał(a): kiedyś to było Cytat Wołajcie lorda „Pozdrawiam” Farquaada,niech osobiście utnie głowę gada,bo nawet wielki moderator Vega,już tylko przy nim na posyłki biega. no tak a patrick1989 jest jeszcze zywy? Bo kojarze Cytat 7 tysiency hałasu na liczniku wsiadam do hołdy chce mi sie siku lece na szybko nasikać za stajnie spieszy mi sie bowiem w hondzie nie jak w kombajnie mam abs srs i ckm i hak robie zimny łokieć na światłach i każda pokazuje mi krzak zsuwam sie na fotelu łupiom basy, gazuje każda panienka już sie olejem smaruje sekundy zostały już pieszym czerwone mignęło wbijam jeden, strzelam z sprzęgła nagle coś piznęło czerwony jak lakier, klnę co nie miara podnosze klape jest ogień a z vteka bucha para szukam gaśnicy ale nie mam homologacji gaśnica psika jak dziadek w ubikacji honda z wolna odchodzi w atmosfere zesłał na mnie stwórca okropną cholere furiat ze mnie drę ubrania na sobie cóż pocznę bez hołdy w żałobie huk hałas, czerń przed oczami, zguba się spiętrza ognień strawił mi filtra powietrza nagle słyszę dziwne pipanie budzik mnie budzi 8 rano, śniadanie nadal nie wierzę sen tak prawdziwy ja w hondzie i te wszystkie dziwy zbieram się nerwowo za okno wyglądam pot z czoła ocieram z dumą spoglądam mówię na głos z radości "tak to jest klasa" stoi pod blokiem mój kochany passat 6 lip 2007 1
Dratwa 10 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 21 minut temu, leelooo napisał(a): a patrick1989 jest jeszcze zywy? sterydziarz hehe
RyszardGTS 517 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) Godzinę temu, leelooo napisał(a): no elo xd Leelooo!!! no nareszcie się zajestrowałeś Edytowane 29 Listopada 2024 przez RyszardGTS 1
leelooo 59 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 2 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): Leelooo!!! no nareszcie się zajestrowałeś mowie zarejestruje sie w koncu bo mi jeszcze warna przylepisz 1
lewuS 33 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 16 minut temu, leelooo napisał(a): mowie zarejestruje sie w koncu bo mi jeszcze warna przylepisz u mnie na labie to w sumie warny głównie od Rysia i prababa były 1
RyszardGTS 517 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 @lewuS Ciekawe co porabia teraz prabab, spoko był z niego koleś, nie miał "kija w czterech literach", pojawił się w śmietniku, pokręcił bekę.
leelooo 59 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 6 minut temu, RyszardGTS napisał(a): @lewuS Ciekawe co porabia teraz prabab, spoko był z niego koleś, nie miał "kija w czterech literach", pojawił się w śmietniku, pokręcił bekę. nie no, troche mial kija przeciez, teczowy byl xd
kamassss 60 Opublikowano 29 Listopada 2024 Autor Opublikowano 29 Listopada 2024 7 minut temu, RyszardGTS napisał(a): @lewuS Ciekawe co porabia teraz prabab, spoko był z niego koleś, nie miał "kija w czterech literach", pojawił się w śmietniku, pokręcił bekę. to nie był kij 1
kamassss 60 Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Opublikowano 30 Listopada 2024 W koncu znalazlem moj stary sig ehhh.... Master_Husky to byl gosc w grafike 1 1
RyszardGTS 517 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 To fakt, rewelacyjnie zrobiony
Dratwa 10 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 12 godzin temu, leelooo napisał(a): umar? nie mam pojęcia, tak samo co z kilogramem
Rekomendowane odpowiedzi