Czy dyski M2 są trwalsze od SSD czy od czego to zależy?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@SebastianFMTo widziałeś ten config z filmu. Apex z dwoma slotami ramu to do czego się kupuje. Do bicie rekordów OC albo pod gry żeby wycisnąć maks z ramu. Wiem że ktoś kupuje ale żeby się decydować świadomie na ten procek trzeba mieć bardzi specyficzne potrzeby. Tu na forum cicho nikt się nie chwali. Gdzie na każdą inną premiere ludzie się rzucali. Nawet jak taki 14900ks wychodził ludzie kupowali. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Hahaha, więc po co to całe PSSR? Już usuwają. Jakie czasy, PS5 PRO wersja beta... Stalker 2 wersja alpha.... -
Przez Roman_PCMR · Opublikowano
Szykuje nam sie solidny RPG. Szkoda grafiki cukierkowej bo zdecydowanie wole dark fantasy. Opinie sa bardzo dobre z early acces. Wyjdzie to sie zobaczy. Na premiere napewno nie kupie. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Ciekawe czy da się ustabilizować hmm -
Przez jagular · Opublikowano
Tak, nastały czasy dominacji konsumpcji nad kreacją i widzimy tego efekty. Osobiście uważam, że sprzęt zarówno w foto, jak i w wideo, w obecnych czasach, nie ogranicza twórców tak jak "kiedyś". Ba, czasami jest "za dużo", przykład: miałem zaawansowanego gimbala z uchwytami, mikrofonem i po kilku użyciach poszło to na sprzedaż. Za duże, zbyt angażujące, zbyt dużo zabawy z ustawieniami. Nie mam na coś takiego czasu w reporterce. W zupełności wystarcza mi telefon, i to bez gimbala Mój sprzęt jest mi znany i to jest bardzo ważne. Nie jest istotne, ile mpix wypluwasz, jaką rozdzielczość mają szkiełka, kiedy nie jesteś w pełni obeznany z działaniem itd. Reporterka to zdjęcia robione szybko, praktycznie bez pozowania, cykane bardzo często w chwili pomiędzy rozpoznaniem a reakcją. Dlatego to, co mi jednak przeszkadza, to prędkość reakcji sprzętu, ale na razie nie mam ochoty wkładać sporej kwoty (szybszy zestaw nowe body + pro 35tka to okolice 24000-33000zł) na "dociąganie" sprzętu do najwyższej prędkości. Druga sprawa to waga - z tym mam problem na lotniskach Ale tego zakupami nie rozwiążę. Dzięki Dla mnie to zdjęcie to zdjęcie pokazujące relację (wydawało mi się że to jest para, nie tylko przypadkowi ludzie obok siebie) i upływ czasu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi