Pavel87 703 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) To pewnie kwestia stresującego życia u boku, uwaga, będzie spojler, Petera Parker'a, który jest Spidermanem Edytowane 30 Stycznia przez Pavel87 3
lamparcicho 697 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Poszedł raport za ten spoiler Btw jakie jest ulubione piwo Venoma? Spoiler Edytowane 30 Stycznia przez lamparcicho 3
Stjepan 2 379 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Dobra to też jest Mary Jane, którą lubię. 1
lamparcicho 697 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 43 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Jest już cena? Cena niedługo będzie, patrz jak przebiera nóżkami 2
lamparcicho 697 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Ok gra już mi się ściągnęła, czas ruszać tylko założę kostium dla lepszej immersji dobrej zabawy! Edytowane 30 Stycznia przez lamparcicho 3 1
JeanPepin 333 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia W dzień premiery gry z sony, nieee nie może być
userKAMIL 857 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) U mnie 4K+ ten nowy DLSS cała reszta na Ultra\RT i 120FPS. W mieście czasami spadnie ale nie jest to odczuwalne bez patrzenia na licznik. Obraz igła i wygląda to naprawdę świetnie. Miło te filmowe sceny akcji przeżyć teraz w tych 120 klatach. Aha i ten dubbing rewelacja! 33 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ale wyglada dużo lepiej niż jak grałem na PS5 Jest przepaść w jakości obrazu względem tego co było na konsoli. Zresztą już jak w każdej grze od lat. Edytowane 30 Stycznia przez userKAMIL
userKAMIL 857 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Ja nie używam generatora Fakt bez tego mam spadki poniżej 60FPS
Aruuus77 10 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Jest tam FG z fsr 3.1 wbudowany czy trzeba kombinować z Lossless scaling lub innymi modami na fg dla rtx 30xx??
Phoenix. 4 730 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 4 minuty temu, userKAMIL napisał(a): ten nowy DLSS Gra nie ma nowego DLSS
userKAMIL 857 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Oczywiście, że ma i jest do wyboru w opcjach. Mówimy o tej opcji ''transformer'' jak w cyberpunku chyba, że ja to źle rozumiem. Edytowane 30 Stycznia przez userKAMIL
Aruuus77 10 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Gra nie ma nowego DLSS To chyba można i tak sobie samemu podmienić.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Oczywiście, że ma i jest do wyboru w opcjach. Nie ma jej na liscie 1 minutę temu, Aruuus77 napisał(a): To chyba można i tak sobie samemu podmienić. Kombinowac mozna, a mi chodzi o natywna implementacje.
userKAMIL 857 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Kombinowac mozna, a mi chodzi o natywna implementacje. W cyberze właśnie był do wyboru ''transformer' z opcji wynikało, że to jest nowy DLSS i tu masz to samo. Niech ktoś z błędu mnie wyprowadzi ewentualnie. Edytowane 30 Stycznia przez userKAMIL
Phoenix. 4 730 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Jesli masz transformera do wyboru tzn, ze jest nowy DLSS ale to musieli widocznie dodac na ost chwile bez jakiejkolwiek informacji.
userKAMIL 857 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Więc nie wiem na jakiej podstawie piszesz, że go nie ma. Ja w opcjach jasno widzę, że jest. P.S. Na ostatnią chwilę to nawet ceny nie było. XD Edytowane 30 Stycznia przez userKAMIL
Phoenix. 4 730 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Tobie trzeba 2x pisac to samo? Napisalem jasno, ze nie ma jej na liscie premierowych gier z DLSS4 oraz,zadnej informacji o tym,ze zostalo dodane DLSS4.
userKAMIL 857 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Tobie trzeba 2x pisac to samo? Napisałeś: 14 minut temu, Phoenix. napisał(a): Gra nie ma nowego DLSS Nic o żadnej liście w tym wpisie i ja zrozumiałem, że grę odpaliłeś i sam sprawdziłeś. Edytowane 30 Stycznia przez userKAMIL
Phoenix. 4 730 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 50 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): O matko. 4k wszystko max i miejscami 48 fps z dlss To slabiutko w porownnaiu ze spiderman jedynka. Do tego gra w polaczeiu z RT ubija kazdego proca i w jedynce z DLSS na 4080 to dobre botelnecki byly. Gra lubi tez wiecej niz 8 watkow, tutaj intele fajnie sie sprawdzaly tez. @userKAMILWszystko wyjasnione, milej zabawy Ogladam jakis film i widze, jest transformer ale tylko dla RR, nic nie widac, ze do DLSS. @PiPoLiNiOObadasz to czy jest tez do DLSS?? Chociazby po wersjach pliku. 1
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Jesli 4090 + 9800x3d nie jest w stanie wycisnac stalych 60 FPS w 4k z DLSS to oznacza ze gra jest marnie zoptymalizowana. Ten tytul byl tworzony z mysla o PS5, cmon.... Edytowane 30 Stycznia przez RTXnietylko4060tiUSER
Phoenix. 4 730 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia To jest niesamowite, ze na konsoli gra z trzyma 60fps z RT i procku z tableta, a na PC obie wersje licza RT na cpu (BVH) stad takie uzycie i spadki. Nie przerzucili tego na gpu jak to jest w innych grach.
Rekomendowane odpowiedzi