Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie gra stała się nie grywalna po tej aktualizacji. Jak tylko zaczynam grać to crash po paru sekundach i tyle z grania. Niezły syf! 

P.S. Kompletne wyłączenie RT w sumie pomaga no ale nie o to chodzi.

Edytowane przez userKAMIL
  • Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

U mnie gra stała się nie grywalna po tej aktualizacji. Jak tylko zaczynam grać to crash po paru sekundach i tyle z grania. Niezły syf! 

P.S. Kompletne wyłączenie RT w sumie pomaga no ale nie o to chodzi.

Lebioda wydajnościowa :E znów trzeba będzie czekać pół roku aż poprawią do stanu, w którym da się grać.

Aż strach co to będzie z Rise of the Ronin, skoro nawet na PS5 ta gra potrafiła działać słabo :E 

Opublikowano
Godzinę temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

Sony w formie :puchar: Ja odbilem od gier Playstation Studios, zrobily sie infantyle i sa przesiakniete DEI.

Za to Microsoft wydaje ostatnio dobre gry np. Call of Duty Black Ops 6 albo Indiana Jones and the Great Circle. Nowy DOOM: The Dark Ages i Gears of War: E-Day też zapowiadają się ciekawie. Zobaczymy jak poradzi sobie Avowed to może być też niezła gierca od Xbox Game Studios. 

Opublikowano
13 godzin temu, Qrdello napisał(a):

Nowe stery, FG FSR, 1440p bardzo wysokie + RT

Skopiowałem Twoje ustawienia 1:1 + nowy patch oraz stery i gra śmiga aż miło. A w dniu premiery miałem ochotę zwracać :D

Oczywiście port dalej pozostawia sporo do życzenia. No i chyba nikt nie liczył na taką premierę... Zwłaszcza że poprzednie części bardzo dobrze chodziły.

• Upvote 1
Opublikowano
21 godzin temu, Reddzik napisał(a):

obraz.thumb.png.8256f1784bceef6c9cd16ece8607a172.png

Full z RT + RR transformersy. Ładne dropy.

Kolejny popsuty port.

Cieszę się że ograłem 2 na PS5 i nie kupiłem na premierę drugi raz wersji PC tylko Remastera jedynki i dodatek Miles Morales 😁

Screenshot-20250201-160648-Steam.jpg

• Like 2
Opublikowano

Mówisz @ODIN85 ? Nie miałem zamiaru teraz tego kupować, może za rok czy kiedy jak połatają, a nawet nie wiem po ile chodzi pudełko na PS5, musiałbym zobaczyć, nie interesowałem się grą, więc nie orientuje się w jakiej jest cenie, na bank w lepszej jak jeszcze bym odsprzedał pudełko.

Opublikowano

zainstalowałem wczoraj to cudo, przy uruchomieniu powitał mnie komunikat że powinienem miec sterowniki co najmniej 25.1.1...   tyle że oficjalne najnowsze to 24.12...

uruchomiłem na tych co miałem w systemie 24.10, grę wywaliło już podczas pierwszych aktywnych sekwencji..

zainstalowałem najnowsze oficjalnie dostępne czyli 24.12 i nic nie wywala, normalnie da się grać, ładne to to i tyle, nie dla mnie, mój 10latek poprzednie pokończył na ps4, zobaczymy dzisiaj jak mu to będzie hulać na 3060...

a te nieszczęsne, zalecane przez producentów sterowniki do radeonów 25.1.1 są dostępne ale tylko jako opcjonalne. faktycznie przy nich jest długa lista o tym "dziele" gejmingowym

sterowniki 3.jpg

sterowniki.jpg

Opublikowano

Dobra, pograłem trochę na RTX 4070TI Super, 32 GB 6000mhz DDR5 i R7800X3D i jest...okej, a nastawiałem się na tragedie. Wszystko na max z wyjątkiem Ray Reconstruction (bo nie działa - artefakty) oraz Raytraced Ambient Occlusion (bo też nie działa, zamiast tego XeGTAO). Przy FG, z DLAA, w 1440p, nie pamiętam żeby spadło poniżej 75fps, przeważnie 80-110 fps. Jest okej, ale zdarzają się dziwne glitche graficzne.