Program antywirusowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dawidoxx · Opublikowano
Gdyby odcinało zasilanie od rdzenia to raczej poszła by zwiecha systemu/bsod a nie ze dalej słyszy ludzi na discordzie i programy działają w tle. -
Przez Mateo · Opublikowano
A co powiecie na cos takiego bo kumpel mi cos takiego napisał A jak zapytałem kolegi z pracy co interesuje sie komputerami i podzespołami to powiedział mi że mial podobnie i po wymianie zasilacza przeszło mu to poniżej napisał mi ten co chce sprzedac mi asus TUF 4070 Ti - Karta generalnie jest jak nowa, nigdy z nią nic nie robiłem (nie kręcona, nie rozkręcana, przedmuchiwana powietrzem co jakiś czas żeby tam kurz nie fruwał.) - Ma mankament: kiedy komp nic nie robi, w zależności od sterownika jaki masz zainstalowany, może ci się zawiesić komp. Taki cyrk zdarza się raz na tydzień, raz na miesiąc albo wcale, cholera wie. Ponoć to jest naprawione w najnowszych sterownikach. - Ta zwiecha nigdy nie wydarzyła się w trakcie gry. Tylko jak karta wchodzi w stan IDLE np. jak oglądasz Youtube'a albo sobie od kompa odejdziesz na 20 min i podobno zależy od konfiguracji kompa. Nigdy tego całkowicie nie wyeliminowałem. - To ponoć nie jest coś co można naprawić na gwarancji, bo sterownik to powodował. Wole ci powiedzieć teraz żeby nie było że kota w worku kupowałeś. Przemyśl. Możemy się umówić tak że sobie 2 tygodnie gwarancji rozruchowej, w sensie no jak nie możesz z tym żyć to ja ci oddam hajs ty mi kartę i nie było tematu.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi