Regulamin wewnętrzny działu "Giełda"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Ale ja tego nie kwestionuję, bo to widzę. Pytanie, gdzie przyczyna? Skoro było demo i dawało radę, to co się zesrało po drodze? Partactwo wykończeniówki? -
Przez galakty · Opublikowano
Rzecz w tym, że jedynie dema dobrze wyglądają. Premiery gier wyglądają gorzej od dema, a mają 4x mniej FPS -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Całe życie chomikuje faktury/paragony i szanuję gwarancję. Miałem przypadki, że potrafiło mi coś paść chwilę przed końcem gwarancji (ktoś w dziale osłabiania sprzętu źle policzył ) no i myk zwrotka na gwarancji i zupełnie nowa część pachnąca fabryką. Przezorny zawsze ubezpieczony. No i też łatwiej jakiś grat sprzedać, a nie potem "Panie gwarancja tj. jest ale jej nie ma". @maras2574 Miałem podobne screeny z Inno3d Poland i Inno3d Europe potwierdzające możliwość wymiany pasty na własną rękę i brak utraty gwarancji. Co więcej, wybrzmiewało to dużo bardziej pozytywnie jak "nie zachęcamy do wymiany" tylko teraz nie mogę znaleźć. Jakby ktoś potrzebował takiej "podkładki" to pisać, zrobię nowe screeny i wrzucę. No za taką politykę Inno3d ma u mnie plusa, chociaż dużo bardziej wolałbym brak tych plomb na karcie. Paradoksalnie wymieniałem pada na kolegi Inno3d RTX 2060 TwinX2 i tam da się rozebrać bez naruszania plomby "Void warranty if removed". -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Przy obecnym fisiu fiskalnym, monitorowaniu olx, allegro, ilości transakcji vs kwoty... ja mam obawy. -
Przez sideband · Opublikowano
Bo masz lepszy Lumen. Oni byli na początku tworzenia gry kiedy przeskoczyli na 5.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi