Zestaw komputerowy pod RTX 5090/ amd 9800xt
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
W tym tygodniu myślałem o zakupie KC 3000 2TB za 619zł, lub 850X 4TB za 1360 zł, nie kliknąłem, oferty wyparowały. -
Przez Keleris · Opublikowano
Jak to się mówi "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" Miałem przeskoczyć z am4 na am5 dla sportu ale że zrobiła się porządna sraka z ceną za ram i tak samo za 5800x3d to za cenę platformy am5 postawiłem skromny sprzęt do ćwiczeń na podwórku, teraz trzeba zrobić oc na drążku i dipach. -
Przez Gradzik18 · Opublikowano
mogę się podpisać pod tą opinią, tym bardziej czytając te wszystkie pochlebne opinie naprawdę liczyłem na więcej, a tu wyszedł według mnie średniak -
Przez SuLac0 · Opublikowano
ostatnie jakie pamietam, Renault ZOE, Fiat Panda/Punto. wiele aut tez nie jest przetestowanych, szczegolnie tych najtanszych, ciekawe dlaczego i nagle sprzedaz im wzrosnie, bo faktycznie to byl glowny czynnnik zalamania ich sprzedazy - brak przyciskow jakie ciagle? zle numer wybrales jezeli byly wyjatki, to nie nigdy. pominalem manetke w liscie. wl/wyl, regulator, przycisk , MANETKA, okno w menu. lepiej ? o kontekst tutaj chodzilo, ale nie zalapales. trudno -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Zhao co tam się staneło że wleciał ten Astral ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi