Blokada portów Minecraft Archer C64
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
Dzisiaj odpaliłem, jakoś tam się ładowało ale weszło. Dałem sobie Manchester i sprawdziłem okolice, bez rewelacji chciałem później Barcelonę to mi ładowanie wisiało z 30min i odpuściłem. Jakiegoś efektu WoW nie zauważyłem. -
Przez dan254 · Opublikowano
W razie czego duchy będzie można ulepszać ale trzeba znaleźć NPC który to robi.Kamieni szukaj w kopalniach,można też u kupców znaleźć.Niektorzy bossowie już mogą nie być tacy łatwi więc dobrze ducha mieć z zanadrzu.Najmocniejsi to Tiche i Mimik.Wilki np przydają się w walce z Rennala -
Przez misieq · Opublikowano
Nie wiem jak Wy ale ja za dzieciaka to z każdą jedną opcją w BIOS czy generalnie w Windzie eksperymentowałem, potem często samemu się dochodziło czemu nie działa i o co chodzi. W moim przypadku często bez neta i czasami dopiero np. rano na drugi dzień wpadałem na pomysł co zepsułem. Mega to było rozwijające. Dzisiaj jak chcę coś zmienić w przeglądarce to googluję żeby szybciej opcje znaleźć -
Przez Kelam · Opublikowano
Bardzo, bardzo powoli rośnie peak na steam. Póki co prawie 112k i na pewno pobije się rekord ze wczoraj, ale raczej nie będzie to spora korekta. -
Przez muszka · Opublikowano
Raczej nie wyjdzie 5070Ti Super, teraz był wyjątek bo wycofali się z 5080 12 GB i ją nazwali 4070Ti. Odświeżone to za rok wyjdą 5070 Super 18 GB i 5080 Super 24GB jak kości 3GB będą w produkcji.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi