Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ernorator · Opublikowano
No coś źle poskładałeś, z 5 złotówka na ihs by miał takie temperatury. Folie ze stopki chłodzenia zdjąłeś? -
Przez Miczi_82 · Opublikowano
Liquid freezer albo endorfy navis jeśli chodzi o mnie. Co do kart, to zobaczymy jaka będzie wydajność i jakie ceny. Żeby się nie skończyło na czekaniu w nieskończoność I nie jestem przekonany, czy X670e potrzebny, jeśli nie masz parcia na PCIe 5.0 dla dysków M.2. Czy to daje jakąś przewagę dla grafiki np w porównaniu do B650? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie bez powodu kampania jest wysoka oceniana jako jedna z najlepszych w codach Jak ktos nie zna uniwersum to faktycznie moze sie od tego odbic -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Jako ętuzjasta to chyba powinieneś zrozumieć że fajnie się pobawić nowym sprzętem protestować porównywać. CPU się testuje generalnej w 1080p by różnicę były widoczne bo zaraz będzie 5090 o wtedy nagle będzie różnica i w 4k. Zresztą każdy tu chyba wie że często parę tygodni się grzebie przy kompie żeby sobie poustawiać pozabijać rekordu poporownywac nawet się grać nie chce jak się dorwie nowy CPU. Miałem tak z 3700x i 5800x nawet mam na hwbot konto i wyniki jakieś. No ale ty tak naprawdę bruzdzic chcesz jak Cie temat nie interesuje i nic do niego nie wnosisz poza krótkimi wstawkami o poborze i 3 wykresami w 4k to zmykaj stąd. Już teraz o konkretach się dyskutuje. Nie o plotkach. Fakty są takie że to najlpeszy CPU od gier i najlepsza premiera w tym roku. Ideałem nie jest ale jak chcesz wady wyliczać tylko to nie ma sensu. Napisz coś w dziale Intel może bo tam wieje nuda. -
Przez Winter · Opublikowano
Panowie, na spokojnie, bo robi się lekki chaos w temacie.
-
-
Aktywni użytkownicy