Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 3.01.2025 o 10:34, traczkolwiek napisał(a):

Miałem tą obudowę aerocool flamboyant, jakieś 25 lat temu ? Drzwi przednie ma jak od lodówki i przy włączaniu pceta odpalała się głośna melodyjka xD Nie wiem czy dało się to wyłączyć, sprzedałem ją po krótkim czasie

Opublikowano
8 godzin temu, CryptTM napisał(a):

U mnie za proszkowe malowanie na czarno tej budy dałbyś max 100zł. Nawet skłonny jestem napisać, że bliżej 50zł niż 100z :E 

Eoblack pomalował w szopie u Mirka Silverstone TJ07 i nigdy nie złożył bo nic nie pasowało.

Nawalili proszku jak na czołg i torba.

To nie jedyna buda co została zabita w ten sposób...pięć razy przekroczona grubość lakieru i adios.

Jak masz ciasno spasowane elementy to znalezienie lakierni co zrobi 80 mikronów proszek jest cudem.

Także owszem,tanio można ale dobrze też można ale...nie za pićdziesiąt groszy.

Tu przypominam...100 mikronów to grubość ludzkiego włosa.

Miałem budę po takim "pidziesiąt groszy proszku" do ogarnięcia,oddałem i zrezygnowałem z pracy przy tym.

• Upvote 2
Opublikowano

Akurat nie trafiłeś, ta lakiernia istnieje już lata, chłopaki potrafią tam cuda robić, dosłownie. Malowałem u nich już sporo rzeczy i narzekać nie mogę. A że nie są drodzy - to tylko się cieszyć. Nie wiem skąd założenie, że jak musi być dobrze, to musi być drogo. Tu nie musi :D

Opublikowano

Drogo to nie jest bo wszystko w LAR lakierowane 4 stówki do Deuterium a masę roboty przy drobnicy mieli

ale Walendzikowa w B-Stoku to mistrzostwo jak mi budy lakierowali...idealnie cienko bez dropów i śladów po haczykach jak w LAR.

Trening czyni mistrza,ale ale...nie chcą brać takich zleceń bo z tego kasy nie ma

więc przemysłowe zlecenia biorą a my na marginesie jesteśmy.