Kupię rtx 3070 lub podobną
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Zazdraszam 😔😔😔😔 -
Przez Spychcio · Opublikowano
Jak 5080 nie dogoni 4090 to będzie to pierwsza taka anomalia w historii... i wtedy pójdą jeszcze bardziej za ciosem w przypadku 6080 vs 6090. Masakra... -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Ba nawet im się polepszyło, trzeba zdjąć sankcje, bo im Kim i tak pomaga -
Przez trybcio86 · Opublikowano
do tego zewu podchodziłem z 10x zanim ja przeszedłem, ale próbowałem to uczynić jeszcze raz i tez zakończyło sie to niepowodzeniem. Ta gra ma tak specyficzny klimat ze jak nie przyjdzie taki okres w zyciu ze ci siadzie na bani to ni chu chuszka nie dasz rady XD Co innego metro to sie samo gra i za kazdym razem wchodzi jak nóż w masełko -
Przez keiw · Opublikowano
Dziękuję. Do moich zastosowań jednak ten podlinkowany Legion 7 będzie chyba lepszy. Dobrze, że można w nich wymieniać RAM i dołożyć drugi dysk. Co prawda w linku, który dałeś ze specyfikacją, jest mowa, że "Storage SupportM.2 2280 SSD up to 1TB" - to chyba nie powinno być problemu i z dyskiem 2TB. W starym MSI mam dwa takie :-) Pocieszyłeś mnie z tymi zawiasami. Jeszcze zapytam, jak pracuje się na touchpad i klawiaturze w Legion? Jest możliwość pracować na nim w miarę cicho? Czasami muszę popracować wieczorami i nie chciałbym "klikaniem" robić za dużego hałasu :-) Patrzę na oferty nie tylko w Komputroniku. W delkom też go mają i jest możliwość zakupu od razu z systemem i zwiększenia ilości RAM do 64GB: https://delkom.pl/p/laptop-lenovo-legion-7-gen-9-16irx9-83fd007ppb-i9-14900hx-16-3-2k-165hz-32gb-1000ssd-rtx4070-dlss-3-108810 Jak jeszcze coś sobie przypomnę, to będę pytał. Ostatecznej decyzji zakupowej jeszcze nie podjąłem. MSI działa, choć pokrywy nie zamknę i straciłem mobilność. Mam jednak jeszcze czas z zakupem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi