CPU + MOBO + 16GB DDR4 +/-500 PLN
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Godlike · Opublikowano
No ustawiałem Co (jakieś pół temu i przez ten czas było wszystko ok) aczkolwiek aktualnie od jakiegoś już czasu (2 tyg) mam ustawione w Bios włączony, Eco Mode opcja temperatura do 70 stopni bo na 7950X3D Far Cry 5 tak obciążal proca, że miałem po 92 stopnie w peaku. I przez te dwa tygodnie też było ok czy jak grałem czy jak robiłem cokolwiek aż do tych jaj wczoraj, dzisiaj wrócę do pierwotnych ustawień PBO i Co przed przejściem na Eco Mode i zobaczę, jak się powtórzy to podmienię zasilacz. Aczkolwiek włączenie tylko Eco Mode powinno stabilnie wpływać na procka w końcu to są ustawienia przygotowane fabrycznie i to ma działać prawda? @DarkeVo zasilacz nie ma nawet roku. -
Przez adashi · Opublikowano
Mamy takie idiomy: wziąć dupę w troki = odejść wziąć nogi za pas = uciec zakasać rękawy = wziąć się do roboty -
Przez Reddzik · Opublikowano
Tutaj UV opowiada o problemach z blokowaniem zadań, im dalej w las tym gorzej z zadaniami, i nie tylko z tym -
Przez azgan · Opublikowano
To niech robią Remake z poszanowaniem materiału źródłowego jak nie potrafią w kontynuacje 😉 -
Przez Dziarson · Opublikowano
Mam na WC 14900ks 55/45/50 8000cl36 z ciekłym metalem na i pod ihs.Mam graty pod AM5 płyta ram ale nadal nie widze powodu żeby wydawać pieniądze na AM5. Kupic jakiś G zeby se ram pokrecic może, grać możesz na 6/12 z ddr4 3800cl16 jask nie jesteś uzależniony od FPS rozumieszz że 30FPS na 300 to tylko 10% a to nie różnica.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi