SSD ze zmienionymi na gorsze podzespołami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Odpaliłem potem remastery Gta. To dopiero kpina że wołali za to 159zł -
Przez Kakarotto · Opublikowano
@AndrzejTrgMożna. Powiedziałbym, że dla zaznajomionych są smaczki. Dla nieznających to będzie nawet dobry serial postapo, może nawet lepszy niż dla tych co znają uniwersum. Grałem we wszystkie gry (oprócz F76) i oglądałem serial, ale powyższe jest w pełni obiektywne. -
Przez Umpero · Opublikowano
A tu proszę jak się krzewi uwielbienie do ukraińskich siepaczy wśród dzieci. -
Przez EvilKillaruna · Opublikowano
Pomijając, że miałem rację i po raptem tygodniu znów jest stary dobry chlew, pozwolę sobie w kwestii formalnej: Cytowanie postu pod postem rzeczywiście może wydawać się trochę upośledzone, ale z drugiej strony w sytuacji, gdy adwersarz potrafi kasować zawartość swoich postów (wstawianie "." w treść), może mieć to trochę sensu. Niektóre fora wyłączają możliwość edycji po jakimś czasie, niektórzy po 30 minutach, inni po 24h. W ten sposób nie ma sytuacji w której foch lub uzyskanie pomocy = kasacja treści i szatkowanie treści wątków. Z drugiej strony jest RODO i żądania skasowania wszystkiego, co i tak będzie skutkowało tym samym, jeśli zostanie uhonorowane (rekomenduję kasację tylko konta i pozostawienie postów, ale bez danych identyfikacyjnych, tj. nicku). Ale to chyba bardziej do sugestii odnośnie forum.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi