-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zachy · Opublikowano
Pbo +200 Scalar x10 Co -25 If na razie mam 2000. ram timingi z reki 8000MT (dzialaly takie same timingi na 7800x3d, ktorego mam na sprzedaz ) -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@MizuKitguru OS: Windows 11 24H2 Build 26100.2161 https://www.kitguru.net/components/leo-waldock/amd-ryzen-7-9800x3d-review/ Z ryzenami coś było na windowsie 23h2, może być przyczyna albo i nie:) Jakie chłodznei amsz pod 90 stopni dobija, daj PBO +200 i -20 offset napięcia tak jeszcze dal sprawdzenia -
Przez Quassar · Opublikowano
Zdecydowanie lepszy będzie Seasonic. Marka nie bez powodu ma bardzo dobrą opinie sam mam Seasonica Platinium już 8 lat na kartu i ciśnie dalej :P -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ja przejaw rozsądku Ci mówię...przy naszych GPU nie ma sensu...słuchaj rozumu a nie serca -
Przez Reddzik · Opublikowano
Przypomniało mi się, z racji tego że cały czas "męczę" nie do końca to oznacza coś złego, ale dosyć długo gram odpalając konsolę od czasu do czasu, chodzi o Final Fantasy 16 i gram w trybie 30fps, bo w trybie 60fps to jest kaplica, choć aktualnie tak przełączyłem, bo jednak póki nie ma wielkich walk to jakoś ujdzie, a przecież gram na monitorze, gdzie jednak te ułomności widzę, i jestem ciekaw jak działa ten tytuł na prosiaku, jakby ktoś sprawdził prosiłbym o cynk. Z góry dziękuje
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi