-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Mnie tam głównie jeden główny SSD interesuje a on ma linie z CPU. Jak wsadzę drugi to na pewno jeszcze będzie szybki. Jak ktoś chce 3-4 dyski na raz to racja nie ma dobrej chyba płyty. Ale to też żeby zwalniało pewnej musisz na raz używać tych dysków na maksa a to rzadko w realnych zastosowaniach się zdarza. -
Przez Kelam · Opublikowano
@KellerTo nie jest czas na przepychankę. Informuję cię, żebyś trochę odpuścił. Co innego heheszki - jajca mniej lub bardziej grzeczne, a co innego coraz bardziej personalne pretensje i dziwne sugestie. Masz prawo do swoich poglądów, ale celowe wywoływanie afer nie będzie mile widziane. -
Przez bbandi · Opublikowano
Ja bym chciał namiary na tego glazurnika, fajnie płytki na kwasie układa -
Przez kanon7 · Opublikowano
Wydawcy wypuszczają buble typu Concord / Skull and Bones, za 369 zł, a ja mam się martwić za rentowność studiów? Wolne żarty Po drugie żadne studio spoza grupy Microsoft nie jest siłą zaciągane do XGPU. Studia same decydują czy wchodzą w XGPU, czy też nie. -
Przez Keller · Opublikowano
Ja uważam, że kłótnię wywołują ci którym drzazga w tyłku uwiera gdy słyszą o czymś innym niż jedynym słusznym hetero. Więc to zawsze można dwojako. Mnie bawi taka dyskusja. Ale na pewno nie będę potakiwał gościom co piszą głupoty w stylu że jak w grze jest "niehetero" to są to granice tolerancji i wolności i że inni sami ją źle pojmują. Potem łatwo okręcić kota ogonem, że ktoś tam chce się kłócić. No a jak, bo nie potakuje jedynej słusznej opinii, nie? Ja oczywiście w pewnym sensie prowokuje intelektualnie, bo wbrew pozorom jestem po środku tej wojenki. W dzisiejszych czasach łatwo kogoś tam wrzucić do worka, ten faszysta, ten tęczowy. No mnie bawi.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi