iiyama red eagle - zdejmujecie naklejkę z ramki?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
A ilu tych przeciwników pomagania tutaj jest? Może ze 2. Reszta wie że trzeba pomagać, ale ich podejście nie jest bezkrytyczne. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Człowiek czyta te wywody forumowych specjalistów i przeciwników pomagania, dopiero sobie zdaje sprawę z trafności ruskiego określenia na takie osoby -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ja bym się tak nie szokował. Realnie jak ktoś chce być samodzielny, to za 3500 netto, to już bardzo ubogie życie dla kogoś kto tu nie ma domu. Jam mam dom, wydaje miesięcznie ok 5000 zł które muszę wydać aby normalnie funkcjonować plus 1000 zł na pierdoły. Zaznaczam, że nie palę, na alkohol miesięcznie wydaje 50 - 100 zł (coś wysokoprocentowego najczęściej, ewentualnie likierek), z odpłatnych usług seksualnych nie korzystam i nie mam nikogo na utrzymaniu. Jak ktoś nie chce żyć względnie normalnie to 4500 nie mając mieszkania to jest minimum. A że są tacy co chcą 7700? No przecież nie wszyscy to miernoty, które nic nie potrafią. Kwalifikacje są w cenie. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
No jutro 20-sto lecie HL2. Ciekawe czy rzeczywiście Valve coś szykowało... -
Przez leven · Opublikowano
Gdzie Ty kupujesz sprzęt ? To co opisałeś nie zdarzyło mi się w 20 latach użytkowania elektroniki, a praktycznie dom jest tym naszpikowany.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi