-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Asus, MSI, Inno3D... Ciągła masturbacja do tych samych screenów Nudne się robi medialnie, jak ucieczka Romanowskiego. -
Przez Adikon · Opublikowano
Zrobiłem 2 razy test w cinebench24 i jest 50 punktów więcej niż było. Oczywiście z czystej ciekawości puściłem, bo benchmarki robię tylko dla porównania wydajności po jakichś zmianach lub OC. Dodatkowo wyłączyłem wcześniej DF C-states oraz global C-states. Zastanawiam się tylko czy nie włączyć z powrotem DF C-states, ale zobaczę. Podejrzewam, że aż tak wielkiej różnicy w poborze prądu nie będzie w stanie spoczynku. Grunt by wreszcie naprawić maszynę 😅 -
Przez NoviAMG · Opublikowano
7800x3d maja mega chore ceny, a z obserwowanych po 1900-2000zł w używce wszystko praktycznie znika... Zostać teraz januszem i pchnąć 7800x3d za 2k, i wyrwać 9800x3d za 2400... Według mnie, 400zł dopłaty do 9800x3d przeskakując z 7800x3d, jest rozsądne. Dopłacać 800 i więcej, według mnie bezsens totalny. Ale niektórzy dla zabawy zmieniają i dopłacają dla zasady (np ja ). A szczerze, ten procek u mnie się nudzi, 4k 116fps lock, 7600 bez x co miałem za 6 paczek by sobie poradził bez problemu i nic na monitorze bym nie zauważył, czy siedzi taki r5 czy wypasiony 9800x3d, ale to zboczenie . -
Przez Kadajo · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/rtx_5090_drozszy_o_ponad_5_tysiecy_zlotych_niz_rtx_5080-37496.html Nie ma szans, aby RTX 5090 kosztował 10 tys. Będzie co najmniej 13 No chyba ze RTX 5080 będzie za 4500 tys. to zrobię tak : -
Przez Vulc · Opublikowano
Deadpool vs Wolverine. Tak, dobrze widzicie. Film, który teoretycznie nie mógł się nie udać... nie udał się. Dobra, jest kilka nawet zabawnych scen, ale całość wydaje się na każdym kroku tak wymuszona, że aż oczy szczypią. Przypomina sentymentalny teledysk zrobiony po kosztach, z absurdalną fabułą, kiepskim głównym antagonistą i masą scen, których człowiek wolałby nie oglądać. Marvel nigdy nie stał na specjalnie wysokim poziomie, ale niektóre popcorniaki wjeżdżały elegancko. To nie jest jeden z nich. Okej, w ramach guilty pleasure przejdzie, ale oczekiwania były znacznie większe.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi