ktory lepszy??
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez some1 · Opublikowano
U mnie dwa profile UV: do bardziej wymagających gier [email protected]: Stell Nomad -5%, pobór mocy -20% (z 575 na 460W) do mało wymagających gier i do pracy [email protected]: Steel Nomad -14%, pobór mocy -36% (z 575 na 360W) Oba profile to po prostu wartość stock krzywej przy tym napięciu + 1000 MHz, wyżej się nie da podnieść choćbym chciał. W praktyce zegar oscyluje około 200MHz niżej niż ustawiony, a napięcie raportuje -0.05V. Stock 575W jest kompletnie bez sensu na tej karcie, tylko do pałowania w benchmarkach i ewentualnie LC. -
Przez Winter · Opublikowano
Wiesz co mnie denerwuje w Polsce? To, że ludzie gloryfikują takich podejrzanych Stanowskich. On będzie w mainstreamie jeszcze wiele lat, bo pewna grupa ludzi uważa go za autorytet. Nie twierdzę, że czasem nie podoba mi się jego zachowanie, ale ciężko mi wielbić kogoś, kto był w skorumpowanym środowisku piłkarskim i ma kontakty z piłkarzami oraz miał dziwne sponsoringi z SSP. -
Przez sovas · Opublikowano
@Ravenik @ju-rek Ja miałem włączony Game Mode i zablokowane TDP na procesorze stąd taki wynik. Dodałem wyżej z odblokowanym. Faktycznie masz coś nisko. Skoro 9800X3D daje wyższy wynik, a powinien dużo niżej lecieć.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi